Επισκευή iPad Air

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPad είναι το πιο πετυχημένο tablet της αγοράς. Το iPad Air πρόκειται να συνεχίσει την επιτυχία της Apple. Τα χαρακτηριστικά του tablet είναι εξαιρετικά: οθόνη 9,7 ιντσών με ανάλυση 1536 x 2048 και υψηλών επιδόσεων επεξεργαστή. Το εξαιρετικά λεπτό του περίγραμμα γύρω από την οθόνη το κάνει να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει.

Το iPad Air μπορεί να κάνει ότι λειτουργία χρειάζεστε. Η φορητότητα του σας επιτρέπει να το έχετε μαζί σας συνέχεια. Λόγω της ασταμάτητης χρήσης κάποια στιγμή μπορεί να πάθει ζημιά λόγω χτυπήματος ή από φυσιολογική φθορά. Τότε θα χρειαστείτε επισκευή iPad Air.

Σας περιμένουμε στο ired

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα ολοκληρώσουν με επιτυχία την επισκευή iPad Air που χρειάζεστε.

Το προσωπικό μας είναι καταρτισμένο και έμπειρο σε επισκευές iPad. Διαθέτουμε τεχνικούς εξειδικευμένους στις συσκευές της Apple. Έτσι μπορούμε και σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη:

  • Επισκευή οθόνης retina iPad Air
  • Επισκευή digitizer iPad Air
  • Αλλαγή οθόνης retina & digitizer iPad Air
  • Αντικατάσταση μπαταρίας iPad Air

Η επισκευή iPad Air δεν είναι απλή υπόθεση. Ο σχεδιασμός της συσκευής και η εσωτερική της αρχιτεκτονική κάνουν κάθε επισκευή δύσκολη. Το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό έχει τις απαιτούμενες γνώσεις για να αναλάβει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Ελάτε στο κοντινότερο κατάστημα ired

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε εμάς, δεν έχετε παρά να μας στείλετε την συσκευή σας με κούριερ. Τα βήματα της επισκευής iPad Air που θα ακολουθήσουμε είναι ακριβώς τα ίδια.

Αρχικά θα γίνει διάγνωση της βλάβης από τους τεχνικούς μας ή επιβεβαίωση της βλάβης που μας έχετε αναφέρει. Στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για την κατάσταση της συσκευής και την προτεινόμενη λύση.

Το ired σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε εξαιρετικές τιμές και τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα υψηλής ποιότητας ΟΕΜ, ιδανικά για κάθε επισκευή.