Το iPad Air 5  είναι από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες του 2022 καθώς η Apple αναθεώρησε εντελώς τον σχεδιασμό της σειράς Air.

Διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που διαθέτουν και τα υπόλοιπα τελευταία μοντέλα iPad ενώ παράλληλα είναι αρκετά πιο προσιτό όσων αφορά την τιμή του.

 

Η έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας μπορεί να σας προσφέρει λύσεις στις περισσότερες βλάβες που μπορεί να εμφανίσει το αγαπημένο σας iPad. Μερικές από τις πιο συχνές βλάβες που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή μητρικής
  • Επισκευή θύρας φόρτισης
  • Επισκευή βρεγμένου

 

Εμπειρία & Τεχνογνωσία

Στα εργαστήρια ired θα επωφεληθείτε από την άμεση και συνεχή εξυπηρέτηση αδειούχων ηλεκτρονικών που διαθέτουν χρόνια εμπειρία σε προιόντα της Apple. Μπορούμε να επισκευάσουμε με επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια οποιαδήποτε βλάβη στο αγαπημένο σας iPad.

 

Ποιότητα & Οικονομία

Ο συνδυασμός ποιότητας των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε μία από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε, διατηρώντας παράλληλα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς είναι ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους. Το τμήμα προμηθειών μας εργάζεται συνεχώς ώστε να επιλέγει κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε συνεχώς τον ανταγωνισμό ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές που είναι δυνατό. 

Για οποιαδήποτε βλάβη επισκεφθείτε το εργαστήριο ired που σας εξυπηρετεί και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι!