Άμεση και εγγύημένη επισκευή iPad Air 4 στα καταστήματα ired! To iPad Air 4ης γενιάς είναι μία μοναδική συσκευή που μπορεί να σας προσφέρει ότι και ένας υπολογιστής σε τρομερές ταχύτητες σε κάθε διεργασία αφού τροφοδοτείτε από το προηγμένο τσιπ Α14. Σας δύνετε επιπλέον η δυνατότητα να δημιουργήσετε αριστουργήματα με το Apple Pencil στην καθυλωτική οθόνη Retina 10,9 ιντσών. Ωστόσο στην περίπτωση που προκληθεί οποιαδήποτε βλάβη στην συσκευή σας, μπορεί να σας στερήσει την μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει.

Στα καταστήματα ired θα βρείτε άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του iPad Air 4! 

Μερικές από τις πιο συχνές επισκευές iPad Air 4 που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή ηχείου/ακουστικού
  • Επισκευή θύρας φόρτισης

 

Τα ired με πλέον πάνω από 1.000.000 ολοκληρωμένες επισκυές έχει καταξιωθεί στην συνήδηση των πελατών ως το n.1 επισκευαστικό κέντρο όταν πρόκειτε για την επισκευή iPad. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδιασμό με τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, μας επιτρέπουν να είμαστε απόλυτα σίγουρη και να εγγυηθούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.  

Πανελλαδική κάλυψη

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφθείτε και να φέρετε αυτοπροσώπως την συσκευή σας, σας δίνουμε την δυνατότητα να μας την αποστείλετε εντελώς δωρεάν μέσω της κούριερ που συνεργαζόμαστε. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους εκπροσώπους μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σας.