Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air 2

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 60
  • Τιμή με ΦΠΑ 74.4
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Ελάτε στα εργαστήρια ired ή στείλτε τη συσκευή σας μέσω courier, εντελώς δωρεάν.

Τι είναι η κεραία Wi-Fi

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά και του νέου iPad Air 2 είναι η δυνατότητα σύνδεσης στο internet. Με την κεραία Wi-Fi, η σύνδεση γίνεται χωρίς κόστος και σε υψηλές ταχύτητες. Η κεραία αυτή βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής όπου λαμβάνει και αποστέλλει τα ασύρματα σήματα.

Συμπτώματα βλάβης

Εάν η κεραία Wi-Fi έχει φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου ή εξαιτίας ενός χτυπήματος ή εισροής σκόνης ή υγρασίας, θα εμφανιστούν τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Το σήμα θα είναι αδύναμο
  • Δεν θα εντοπίζονται ασύρματα δίκτυα
  • Η σύνδεση θα διακόπτεται απότομα

Οι ενδείξεις αυτές δείχνουν ότι υπάρχει βλάβη στο Wi-Fi και θα χρειαστείτε επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air 2.

Επίλυση βλάβης

Τα ired σας προτείνουν αντικατάσταση της χαλασμένης κεραίας Wi-Fi με ένα καινούριο ΟΕΜ ανταλλακτικό. Όπως σε όλες τις επισκευές μας, έτσι και στην επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air 2, χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικά ανταλλακτικά. Προσφέρουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα με εγγυημένες υπηρεσίες.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Στους υπερσύγχρονους χώρους των εργαστηρίων ired, διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πραγματοποιούμε όλες τις επισκευές με ταχύτητα αλλά και με τη μέγιστη ασφάλεια.

Όλες οι επισκευές μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές. Δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε σε ένα από τα 13 εργαστήρια ired στην Αττική ή να στείλετε τη συσκευή σας μέσω courier.

Επικοινωνήστε μαζί μας και τηλεφωνικά ή μέσω Live Support. Ένας εκπρόσωπος του ired είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσει στις ερωτήσεις και στους προβληματισμούς σας σε σχέση με την αγαπημένη σας συσκευή iPad Air 2.