Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή SIM card reader iPad Air 2

Επισκευή SIM card reader iPad Air 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Αν δεν μπορείτε να έλθετε σε ένα εργαστήριο ired, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να στείλετε εντελώς δωρεάν τη συσκευή σας με courier, από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Συμπτώματα βλάβης

Το SIM card reader είναι ένα εξάρτημα που «διαβάζει» την κάρτα SIM. Αποτελείται από έξι μεταλλικές επαφές πάνω στις οποίες ακουμπά η κάρτα, ώστε να σας παρέχει, στη συνέχεια, σύνδεση με τα διαθέσιμα δίκτυα. Με το πέρασμα του χρόνου, η είσοδος αυτή ίσως φθαρεί ή πάθει βλάβη.

Τα συμπτώματα βλάβης είναι τα εξής:

  • Αδυναμία σύνδεσης στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας
  • Εμφάνιση μηνύματος σφάλματος «δεν υπάρχει κάρτα SIM»

Για να σιγουρευτείτε ότι το πρόβλημα το έχει το SIM Card reader και όχι η ίδια η SIM, δοκιμάστε μια άλλη κάρτα. Αν η συσκευή εξακολουθεί να μη λειτουργεί κανονικά, χρειάζεστε επισκευή SIM card reader iPad Air 2.

Επίλυση βλάβης

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματα ired στην Αττική για να επιλύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το SIM Card reader iPad Air 2. Εσείς απλά φέρτε μας τη συσκευή σας και παραδώστε τη στον τεχνικό που θα σας εξυπηρετήσει. Περιγράψτε του τα συμπτώματα και δώστε του την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα διαγνωστικό έλεγχο. Όταν εντοπίσει το πρόβλημα, θα προχωρήσει στην αντικατάσταση της χαλασμένη εισόδους SIM Card reader, με ένα νέο ανταλλακτικό. Φυσικά θα έχει προηγηθεί ενημέρωσή σας για το κόστος και τη χρονική διάρκεια της επισκευής.

Ελάτε στα ired

Είμαστε στη διάθεση σας για την επισκευή SIM card reader iPad Air 2. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής απόδοσης και εξαιρετικής αντοχής, γεγονός που μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.