Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή dock connector iPad Air 2

Επισκευή dock connector iPad Air 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 49
  • Τιμή με ΦΠΑ 60.76
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Αν δεν μπορείτε να έλθετε στα εργαστήρια ired, σας προσφέρουμε δωρεάν αποστολή-παραλαβή με courier, σε όλη την Ελλάδα.

Συμπτώματα βλάβης

Το dock connector είναι η θύρα φόρτισης της συσκευής iPad Air 2. Στο ίδιο σημείο μπορείτε να συνδέσετε το καλώδιο υπολογιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση στο iTunes. Αν αυτή η θύρα υποστεί κάποια βλάβη, θα ακολουθήσουν τα παρακάτω προβλήματα:

• Δεν θα μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή σας

• Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο iTunes

Αν συντρέχουν οι παραπάνω ενδείξεις, τότε επιβεβαιώνεται η βλάβη στο dock connector και υπάρχει ανάγκη επισκευής dock connector iPad Air 2.

Επίλυση βλάβης

Η αντικατάσταση της χαλασμένης θύρας είναι η λύση του προβλήματος. Το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ένα αποδοτικό και ανθεκτικό εξάρτημα, όπως όλα όσα χρησιμοποιούνται στις επισκευές μας, στα εργαστήρια ired. Όλα είναι πλήρως συμβατά με τη συσκευή σας και προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα 13 εργαστήρια ired

Παραδώστε τη συσκευή σας σε έναν από τους έμπειρους τεχνικούς μας και περιγράψτε του τα συμπτώματα βλάβης. Εκείνος θα αναλάβει να διεξάγει έναν τεχνικό έλεγχο για να επιβεβαιώσει το πρόβλημα. Στη συνέχεια, θα σας ανακοινώσει τα αποτελέσματα και θα προχωρήσει σε επισκευή dock connector, πάντα με την έγκρισή σας. Στο μεταξύ, θα έχετε ενημερωθεί για το κόστος και τη χρονική διάρκεια της επισκευής.

Τα εργαστήρια ired διαθέτουν υπερσύχρονους χώρους για τις επισκευές και πλήρως εξοπλισμένους πάγκους εργασίας, ώστε κάθε επισκευή να πραγματοποιείται με ασφάλεια και ταχύτητα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία. Εδώ θα βρείτε εγγυημένες υπηρεσίες και υψηλού επιπέδου επισκευές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω του Live Chat για να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπό μας.