Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή power, volume cable iPad Air 2

Επισκευή power, volume cable iPad Air 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Διαφορετικά, μπορείτε να αποστείλετε τη συσκευή με courier, από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, εντελώς δωρεάν.

Περιγραφή βλάβης

Το αγαπημένο σας iPad Air 2 διαθέτει δύο σημαντικά φυσικά πλήκτρα: το power και το volume button.

Μετά από κάποια πτώση ή χτύπημα, ενδέχεται τα πλήκτρα αυτά να χαλάσουν και να επηρεαστεί η καλωδιοταινία που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής. Η ταινία αυτή αποστέλλει, μέσω των επαφών της, τις εντολές που δίνεται στα εξωτερικά πλήκτρα. Αν κάποια από τις επαφές ή η ίδια η καλωδιοταινία υποστεί βλάβη, τότε θα αντιμετωπίσετε τα παρακάτω προβλήματα:

  • Τα πλήκτρα δεν θα εκτελούν τις εντολές σας
  • Τα πλήκτρα θα έχουν αργή αντίδραση
  • Τα πλήκτρα θα έχουν διακεκομμένη λειτουργία

Επίλυση της βλάβης

Εάν εμφανιστούν τα παραπάνω προβλήματα, τότε θα χρειαστείτε επισκευή power, volume cable iPad Air 2. Πρόκειται για ιδιαίτερα απαιτητική εργασία, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί σε ασφαλές περιβάλλον και μόνο από εξειδικευμένους τεχνικούς. Η συσκευή θα ανοιχτεί, το εξάρτημα θα αφαιρεθεί και στη θέση του θα τοποθετηθεί ένα ανταλλακτικό υψηλής ποιότητας.

Σε όλα τα εργαστήρια μας στην Αττική, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς με κορυφαία ποιότητα, ανθεκτικότητα και πάντα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι προσιτές τους τιμές θα σας ενθουσιάσουν.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Ο τεχνικός που θα σας υποδεχτεί θα εξετάσει τη συσκευή σας και θα την υποβάλλει σε διαγνωστικό τεστ. Όταν εντοπιστεί το πρόβλημα, θα σας ενημερώσει σχετικά και θα ζητήσει τη συγκατάθεσή σας για τη συνέχεια. Αν συμφωνείτε, θα προχωρήσει σε επισκευή power, volume cable iPad Air 2.

Όλες οι επισκευές iPad Air 2 συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας και προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές.