Αλλαγή οθόνης retina iPad Air 2

Αλλαγή οθόνης retina iPad Air 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 165
  • Τιμή με ΦΠΑ 204.6
  • Χρόνος Επισκευής 6 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Τι είναι η οθόνη retina iPad Air 2;

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του iPad Air 2 είναι η ξεχωριστή αλλά και εξαιρετικά ευαίσθητη οθόνη retina. Η κομψότητά της έγκειται στην λεπτότητά της αλλά και στην ειδική επίστρωση για μείωση της αντανάκλασης. Η ανάλυσή της είναι 1536χ2048 pixels με μέγεθος οθόνης 9,7 ίντσες.

Ενδείξεις βλάβης

Αν η εκπληκτική αυτή οθόνη retina iPad Air 2 υποστεί κάποια βλάβη, λόγω χτυπήματος ή πτώσης, θα το καταλάβετε από τα παρακάτω:

  •  Κάποια pixels θα καούν
  •  Θα εμφανιστούν κηλίδες μελάνης στην οθόνη
  •  Θα εμφανιστούν γεωμετρικά σχήματα που θα αλλοιώνουν την εικόνα
  •  Η οθόνη θα είναι ολόλευκη ή εντελώς μαύρη

Αυτές οι ενδείξεις υπαινίσσονται ανάγκη για αλλαγή οθόνης retina iPad Air 2.

Επίλυση της βλάβης

Τα ired σας προτείνουν αντικατάσταση της χαλασμένης οθόνης από μια νέα οθόνη retina. Με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί η βλάβη και θα επανέλθει η συσκευή στην αρχική της κατάσταση. Η επισκευή θα πρέπει να γίνει υπό αυστηρούς κανόνες ασφαλείας αφού είναι απαραίτητο το άνοιγμα της συσκευής και η αποκόλληση ορισμένων σημαντικών εξαρτημάτων. Εμπιστευτείτε μόνο τους ειδικούς του ired για μια επιτυχημένη επισκευή οθόνης retina iPad Air 2.

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα ired

Οι χώροι των εργαστηρίων μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσουν οποιαδήποτε επισκευή iPad Air 2. Οι βλάβες επιδιορθώνονται πάντα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η τεχνική μας ομάδα διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές iPad και διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις της για τις απαιτήσεις των νέων συσκευών που εμφανίζονται στην αγορά, κάθε χρόνο.
Δεν θα απογοητευτείτε ούτε από το κόστος της επισκευής. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας και σε συνδυασμό με τη γρήγορη εξυπηρέτηση, η επισκευή σας προσφέρεται σε ασυναγώνιστη τιμή .