Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή ηχείου iPad Air 2

Επισκευή ηχείου iPad Air 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 60
  • Τιμή με ΦΠΑ 74.4
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Ελάτε σε ένα από τα 13 εργαστήρια ired ή αποστείλετε τη συσκευή σας με courier, εντελώς δωρεάν, από όποιο μέρος της Ελλάδας, κι αν βρίσκεστε.

Συμπτώματα βλάβης

Το ηχείο του iPad Air 2 βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής και αναπαράγει οποιονδήποτε ήχο προέρχεται από τις εφαρμογές.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα βλάβης του ηχείου είναι τα εξής:

  • Κατά την αναπαραγωγή ήχου, ακούγεται θόρυβος
  • Η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή
  • Δεν αναπαράγεται κανένας ήχος

Εάν παρατηρηθούν παρόμοια προβλήματα, τότε το πιθανότερο είναι να χρειαστείτε επισκευή ηχείου iPad Air 2.

Επίλυση βλάβης

Για να αποκατασταθεί η βλάβη, θα πρέπει να προχωρήσετε σε επισκευή ηχείου iPad Air 2. Έτσι θα μπορείτε να αναπαράγετε πολυμέσα, όπως εικόνες, βίντεο και μουσική. Αλλά ακόμη και όταν κάνετε βιντεοκλήσεις αλλά και σε πολλές άλλες λειτουργίες όπου το ηχείο είναι απαραίτητο.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τον έλεγχο της συσκευής και την αντικατάσταση του χαλασμένου ηχείου με ένα νέο ανταλλακτικό. Ο τεχνικός που θα σας εξυπηρετήσει θα σας γνωστοποιήσει το κόστος και τη χρονική διάρκεια που απαιτείται για την επισκευή. Αν έχει τη συγκατάθεσή σας, θα προχωρήσει στην επισκευή ηχείου iPad Air 2.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Η εξειδικευμένη τεχνική μας ομάδα είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε επισκευή iPad Air 2, όσο απαιτητική κι αν είναι. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και στους υπερσύγχρονους πάγκους εργασίας, επικρατούν οι κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα το επιθυμητό.

Ελάτε, σήμερα, σε ένα εργαστήριο ired και επωφεληθείτε από τις προνομιακές μας τιμές και τις εγγυημένες μας υπηρεσίες. Αν θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Live Support, τηλεφωνικής εξυπηρέτησης ή της φόρμας επικοινωνίας στο ired.gr.