Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή βρεγμένου iPad Air 2

Επισκευή βρεγμένου iPad Air 2
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εάν δεν μπορείτε να έλθετε σε ένα από τα καταστήματά μας, σας προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή-παράδοση της συσκευής σας μέσω courier, δωρεάν.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

Αν το αγαπημένο σας iPad Air 2 έλθει σε επαφή με νερά, θα πρέπει να αντιδράσετε άμεσα και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή
  • Σκουπίστε τα υγρά με απορροφητικό χαρτί και τυλίξτε τη συσκευή
  • Μη στεγνώσετε τη συσκευή με πηγές θερμότητας, γιατί ενδέχεται να προκαλέσετε υπερθέρμανση

Αμέσως μετά, επισκεφτείτε ένα κατάστημα ired για να αντιμετωπίσουμε τη βλάβη με την απαραίτητη σοβαρότητα και ασφάλεια.

Επίλυση της βλάβης

Αν η συσκευή σας έχει βραχεί, τότε η αντιμετώπιση θα πρέπει να είναι άμεση ώστε να μην προχωρήσει η υγρασία στο εσωτερικό της. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ίσως προκληθεί οξείδωση στο εσωτερικό της συσκευής. Πρόκειται για μια εξαιρετικά επικίνδυνη χημική αντίδραση που θα διαβρώσει τα μεταλλικά εξαρτήματα της συσκευής, ακόμη και την μητρική πακέτα του iPad Air 2.

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο εργαστήριο ired

Η διαδικασία που θα ακολουθήσουμε έχει ως εξής: αρχικά θα ανοίξουμε τη συσκευή ώστε να αφαιρέσουμε όσα υγρά έχουν παραμείνει στο εσωτερικό. Στη συνέχεια, θα τοποθετήσουμε τη συσκευή σε μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, για να επέμβουμε σε μοριακό επίπεδο. Τέλος, θα καθαρίσουμε το εσωτερικό από εναπομείνασα υγρασία και θα γίνει ένας τελικός έλεγχος για να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία του iPad Air 2.

Το κόστος της επισκευής θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί το βρεγμένο iPad Air 2. Αν η αντίδραση σας είναι άμεση, η επισκευή θα επιτύχει μόνο με την έγκαιρη αντιμετώπιση. Αν χρειαστούν ανταλλακτικά, τότε η τιμή θα διαμορφωθεί αναλόγως. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να έλθετε σε ένα εργαστήριο μας, όσο πιο σύντομα μπορείτε, ώστε να επισκευαστεί έγκαιρα η βρεγμένη συσκευή iPad Air 2.