Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή iPad Air 2

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPad Air 2 ήρθε για να αποδείξει ότι όσο η Apple κυκλοφορεί νέες συσκευές tablet, τόσο πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά θα έχουν αυτές. Το λεπτό περίγραμμα του είναι εντυπωσιακό και το πόσο ελαφρύ είναι εκπλήσσει και τους πιο υποψιασμένους. Διαθέτει οθόνη 9.7 ιντσών με ανάλυση 1536Χ2048 pixels και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση με λειτουργία μπαταρίας 10 ωρών.

Το iPad είναι το ιδανικό tablet για να το έχετε συνεχώς μαζί σας. Όμως, λόγω της συχνής χρήσης, ενδέχεται να υποστεί κάποια βλάβη, από φθορά, χτύπημα ή πτώση. Τότε, θα πρέπει να εμπιστευτείτε μόνο τους ειδικούς για επισκευή iPad Air 2.

Σας περιμένουμε στα εργαστήρια ired

Ελάτε σε ένα από τα 9 καταστήματα ired στην Αττική για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός είναι πάντα στη διάθεσή σας για να του παραδώσετε τη συσκευή σας και να του περιγράψετε τα συμπτώματα βλάβης.
Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία για να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη στις συσκευές Apple.

Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη για:

  • Επισκευή οθόνης retina iPad Air 2
  • Επισκευή digitizer iPad Air 2
  • Αλλαγή οθόνης retina & digitizer iPad Air 2
  • Αντικατάσταση μπαταρίας iPad Air 2

Η Apple κατασκευάζει τις συσκευές της με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι εύκολη η πρόσβαση στο εσωτερικό και η επισκευή τους. Το τεχνικό μας προσωπικό έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες επισκευές και διαθέτει όλες τις απαιτούμενες γνώσεις ακόμη και για περιπτώσεις που θεωρούνται αδύνατες.

Ελάτε στο πλησιέστερο ired

Σας περιμένουμε σε ένα εργαστήριο ired. Αν δεν μπορείτε να έλθετε, λόγω της εργασίας σας ή του μακρινού τόπου κατοικίας σας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα αποστολής της συσκευής σας με courier, εντελώς δωρεάν.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι ακριβώς η ίδια. Αρχικά, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος τεχνικός έλεγχος. Στην συνέχεια, αφού επιβεβαιώσουμε τη βλάβη, θα προχωρήσουμε στην επισκευή, με την άδειά σας. Θα ενημερώνεστε για κάθε βήμα της διαδικασίας από τον τεχνικό που θα έχει αναλάβει την επισκεύη.

Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα ανθεκτικά, κορυφαίας ποιότητας και 100% συμβατά με τη συσκευής σας. Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές μας τιμές και τις εγγυημένες υπηρεσίες.