Επισκευή sim card reader iPad 4

Επισκευή sim card reader iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το sim card reader επιτελεί σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της συσκευής σας, αφού το contact reader είναι εκείνο που επιτρέπει να διαβαστεί η κάρτα sim από το iPad 4 σας.

Τι ακριβώς είναι το sim card reader;

Το sim card reader είναι ένα εξάρτημα που έχει έξι επαφές, πάνω στα οποία εφάπτεται η κάρτα sim για να "διαβάζεται", αναγνωρίζεται δηλαδή από τη συσκευή. Όπως είναι κατανοητό, παίζει ζωτικό ρόλο στη λειτουργία της συσκευής iPad 4.

Ενδείξεις βλάβης:

Τι βλάβη μπορεί να υποστεί το sim card reader; Το σύνηθες είναι να κοπεί ή να στραβώσει ένα ή περισσότερα από τις έξι επαφές που στηρίζουν την κάρτα sim. Σε αυτή την περίπτωση η συσκευή δεν θα διαβάζει πια την κάρτα sim σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε πια πρόσβαση σε αυτήν αλλά ούτε και να μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες σε αυτήν. Θα βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα προέρχεται από sim card reader και όχι από τη συσκευή, αν σας εμφανίζεται το μήνυμα "No SIM", ακόμα κι αν η κάρτα σας είναι σωστά τοποθετημένη.
Επομένως, οι συνήθεις ενδείξεις είναι:

  • Αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο
  • Εμφάνιση μηνύματος "No Sim"

Εφόσον δοκιμάσετε με άλλες κάρτες SIM και έχετε βεβαιωθεί ότι δεν φταίει η κάρτα, μάλλον πρέπει να προχωρήσετε σε επισκευή sim card reader iPad 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Πρόκειται για μια βλάβη σοβαρή, αφού δεν μπορείτε πια να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο 3G αν δεν φροντίσετε για την άμεση επισκευή sim card reader iPad 4. Για την επισκευή αυτή είναι απαραίτητο να αποκολληθεί το προβληματικό εξάρτημα και να αντικατασταθεί με καινούργιο ανταλλακτικό. Οι αδειούχοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να διεξαγάγουν για εσάς τον αναγκαίο έλεγχο και να σας ενημερώσουν σχετικά με το χρόνο και το κόστος.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Επισκεφτείτε λοιπόν ένα από τα καταστήματά μας για γρήγορη και σωστή επισκευή sim card reader iPad 4. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα κάνουν την εργασία αυτή με την απαραίτητη προσοχή τοποθετώντας ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό άριστης ποιότητας.
Και όπως πάντα γρήγορα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!