Επισκευή silent button iPad 4

Επισκευή silent button iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Είναι αναμενόμενο να χρησιμοποιείτε καθημερινά το iPad 4, και δικαιολογημένα. Γι' αυτό και αν παρουσιάσει βλάβη το silent button, σίγουρα δημιουργούνται προβλήματα στη χρήση της συσκευής.

Τι ακριβώς είναι το silent button;

Δύο είναι οι ρόλοι που αναλαμβάνει το silent button κατά τη λειτουργία του iPad 4. Ο πρώτος αφορά τη σίγαση της συσκευής, που εξυπηρετεί ιδιαίτερα τις ώρες και στα μέρη όπου δεν θέλετε να ενοχλείτε με τον ήχο της συσκευής σας χωρίς όμως να την απενεργοποιήσετε. Επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς με αυτήν δεν σας ενοχλούν οι ήχοι των διαφόρων ειδοποιήσεων και των ανοιχτών εφαρμογών όταν αναπαράγετε τα πολυμέσα σας. Ο δεύτερος ρόλος της σίγασης αφορά το κλείδωμα της οθόνης στην κατεύθυνση που θέλετε.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν χτυπήσετε από σφάλμα τη συσκευή σας ή αν μετά από ένα διάστημα χρήσης το πλήκτρο αυτό έχει υποστεί φθορά και σίγουρα θα σας προβληματίσει. Συμπτώματα είναι:

  • Σπάσιμο
  • Ράγισμα
  • Έντονη φθορά

Μην ανησυχείτε όμως, καθώς η αποκατάσταση της βλάβης της σίγασης είναι μια επισκευή που αναλαμβάνουμε στα εργαστήριά μας.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι στην επισκευή iPad 4. Θα κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο της συσκευής σας και θα σας πληροφορήσουν σχετικά με τη ζημιά και την αναγκαία επισκευή. Εφόσον συμφωνήσετε, θα προχωρήσουν στην επισκευή silent button iPad 4.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε άμεσα σε επαφή μαζί μας, αφού πρόκειται για μια επισκευή που διεξάγουμε άμεσα στα καταστήματά μας. Για την επισκευή silent button χρησιμοποιούμε πάντα ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά, απόλυτα ανθεκτικά, τα οποία είναι συμβατά με τη συσκευή σας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε πάντα άριστο αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο. Θα παραλάβετε μια συσκευή καλύτερη από καινούργια. Και βέβαια, προσφέρουμε την επισκευή silent button iPad 4 πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.