Επισκευή jack cable iPad 4

Επισκευή jack cable iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Αν υπάρχει βλάβη στο jack cable του iPad 4 σας, θα πρέπει να τη λάβετε σοβαρά υπόψη και να φροντίσετε για την άμεση αποκατάστασή της, αφού αποτελεί αιτία για προβλήματα που έχουν να κάνουμε με την καλή λειτουργία και τη χρήση της συσκευής iPad 4 σας.

Τι ακριβώς είναι το jack cable;

Το jack cable είναι η υποδοχή των ακουστικών του εξελιγμένου σας tablet iPad 4.

Περιγραφή βλάβης:

Αν το jack cable έχει φθαρεί είτε από το χρόνο είτε από άλλη αιτία, θα το καταλάβετε, αφού θα δυσχεραίνει τη χρήση της συσκευής σας. Οι συνήθεις ενδείξεις αυτής της βλάβης λοιπόν είναι:

• αν και αναπαράγεται μουσική/ήχος από το iPad 4, δεν ακούτε τίποτα με τα ακουστικά
• ακούτε μόνο από το ένα ακουστικό
• ακούγονται παράσιτα

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το πρόβλημα του χαλασμένου jack cable επιλύεται άμεσα από τους τεχνικούς μας με επισκευή jack cable. Κατά την επισκευή αυτή θα αντικαταστήσουν το προβληματικό εξάρτημα με καινούργιο.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σας περιμένουμε το συντομότερο στα καταστήματά μας για επαγγελματική επισκευή jack cable iPad 4. Μην ξεχνάτε: πρέπει να δώσετε προσοχή πού θα απευθυνθείτε για την επισκευή αυτή, αφού αυτή απαιτεί λύσιμο όλης της συσκευής προκειμένου να αφαιρεθεί η μητρική πλακέτα και η μπαταρία καθώς και να λυθούν όλα τα εξαρτήματα που βρίσκονται κάτω από αυτή.

Τα πολλά ήδη χρόνια εμπειρίας των τεχνικών μας στην επισκευή iPad 4 αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική επισκευή της συσκευής σας. Για την αποκατάσταση της βλάβης θα τοποθετηθεί στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ποιοτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό άμεσα και σωστά.

Όσο για τις τιμές μας, δεν θα βρείτε στην αγορά πιο ανταγωνιστικές τιμές για επαγγελματική εργασία, σαν αυτή που σας προσφέρουμε.