Επισκευή home button iPad 4

Επισκευή home button iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Το αγαπημένο σας tablet σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, γι' αυτό και το έχετε πάντα μαζί σας. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ευκολία χρήσης που προσφέρει. Μια βλάβη σε ένα από τα πλήκτρα θα δυσκόλευε πάρα πολύ την καθημερινή χρήση. Ένα από τα ευαίσθητα εξαρτήματα της συσκευής είναι το home button.

Τι ακριβώς είναι το home button;

Το home button είναι ο μηχανισμός που υπάρχει κάτω από το πλήκτρο home button του iPad 4. Χάρη σε αυτόν μπορείτε να πλοηγείστε στα μενού, τις εφαρμογές και τα παιχνίδια αλλά και τη βιβλιοθήκη πολυμέσων της συσκευής σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν ο μηχανισμός αυτός έχει βλάβη, σίγουρα θα παρατηρήσετε τα εξής:

  • Home button που δεν αποκρίνεται ή αποκρίνεται περιοδικά
  • Πλήκτρο που χρειάζεται μεγάλη πίεση για να υπακούσει

Αντιμετώπιση βλάβης:

Εφόσον παρατηρείτε τις πιο πάνω ενδείξεις, σίγουρα η χρήση του βασικού αυτού πλήκτρου και κατ' επέκταση της συσκευής σας είναι δύσκολη ή και αδύνατη. Είναι απαραίτητο να αναζητήσετε την επισκευή home button από τους κατάλληλους τεχνικούς.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε χωρίς να χάνετε χρόνο στα iRed. Οι τεχνικοί μας, έμπειροι στην επισκευή όλων των συσκευών της Apple, είναι πρόθυμοι να ελέγξουν τη συσκευή σας και να σας πληροφορήσουν για τη βλάβη και την απαραίτητη εργασία. Για την επισκευή home button iPad 4 θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας έναν καινούργιο ΟΕΜ μηχανισμό, άριστης ποιότητας και απόλυτα συμβατό με το iPad 4. Θα σας παραδώσουμε ένα απόλυτα λειτουργικό και πάλι iPad στο συντομότερο δυνατό χρόνο, καθώς στα εργαστήριά μας διαθέτουμε απόθεμα αντίστοιχων ανταλλακτικών.

Σας παρέχουμε λοιπόν εγγυημένη εργασία άμεσα, σωστά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.