Επισκευή dock connector iPad 4

Επισκευή dock connector iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 49
  • Τιμή με ΦΠΑ 60.76
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Με την καθημερινή χρήση του iPad μπορεί κάποια στιγμή να φθαρούν ή να σπάσουν κάποια από τα pins του dock connector της. Αυτό θα προξενήσει ενδεχομένως διάφορα προβλήματα κατά τη χρήση της.

Τι ακριβώς είναι το dock connector;

Το εξάρτημα που ονομάζουμε dock connector είναι η μονάδα επαφής του καλωδίου τροφοδοσίας, φόρτισης αλλά και σύνδεσης σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εκεί συνδέεται το καλώδιο συγχρονισμού.

Ενδείξεις βλάβης dock connector:

Αν μια μέρα δείτε οτι το iPad 4 σας

  • δεν φορτίζει πια κανονικά
  • και δεν σας συγχρονίζει με το iTunes,

τότε μάλλον υπάρχει βλάβη στο dock connector. Ενδεχομένως να έχουν στραβώσει ή και χαλαρώσει οι επαφές του, με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί όπως πρέπει ή και να έχει προκληθεί κάποια άλλη ζημιά. Μην ανησυχήσετε όμως, αφού είναι δυνατή η επισκευή dock connector iPad 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την επιδιόρθωση της ζημιάς και την άψογη πάλι λειτουργία του iPad 4 σας πρέπει να φροντίσετε να αλλάξετε το χαλασμένο εξάρτημα. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα ελέγξουν το iPad 4 σας και αφού διαπιστώσουν τη βλάβη με ακρίβεια, θα σας ενημερώσουν σχετικά.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σας περιμένουμε στο πιο κοντινό εργαστήριό μας, όπου το προσωπικό μας θα αναλάβει την άμεση και εγγυημένη επισκευή dock connector iPad 4. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την εργασία αυτή, όπως κάνουμε πάντα, θα εγκαταστήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ανθεκτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό.
Και βέβαια θα ολοκληρώσουμε την επισκευή dock connector iPad 4 το συντομότερο δυνατό και σε εκπληκτική τιμή.