Επισκευή button iPad 4

Επισκευή button iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τo button του iPad 4 σας, σίγουρα θα δυσκολευτείτε στη χρήση του πολύτιμου tablet σας. Κι αυτό, γιατί το πλήκτρο αυτό είναι από τα πιο χρήσιμα της συσκευής σας.

Τι ακριβώς είναι το button;

Το button είναι ζωτικής σημασίας πλήκτρο, αφού με αυτό έχετε τη δυνατότητα να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε ποικίλες από τις εφαρμογές και τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού του συστήματος. Πιο αναλυτικά, εκτός από το να σας επιστρέφει στην προεπιλεγμένη αρχική οθόνη (default screen) και το άνοιγμα/κλείσιμο των εγκατεστημένων εφαρμογών καθώς και την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο, το button μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παρατεταμένο πάτημα για την ενεργοποίηση του Siri αλλά και για άλλες εφαρμογές.

Ενδείξεις βλάβης:

Είναι αναπόφευκτο πως η συχνή χρήση που κάνετε στo πλήκτρο αυτό του iPad 4 είναι πιθανό να επιφέρει ύστερα από ένα διάστημα την φθορά του.

Συγκεκριμένα, αναζητήστε τις πιο κάτω ενδείξεις. Αν το button

  • είναι ραγισμένο
  • ή σπασμένο
  • έχει υποστεί έντονη φθορά

τότε η χρήση της συσκευής καθίσταται προβληματική.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η αποκατάσταση του προβλήματος είναι εφικτή. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να φροντίσετε για την κατάλληλη επισκευή button. Στα καταστήματά μας είμαστε στη διάθεσή σας για την επίλυση του προβλήματος. Οι έμπειροι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν για τη βλάβη και την απαραίτητη επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την επισκευή button iPad 4, όπως και για όλες τις επισκευές μας, χρησιμοποιούμε πάντα καινούργια ΟΕΜ ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας. Φροντίζουμε πάντα να ολοκληρώνουμε την εργασία μας άμεσα, ώστε να έχετε γρήγορα και πάλι ένα λειτουργικό iPad 4, σαν καινούργιο.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σχετικά.
Όσο για τις τιμές μας, και γι' αυτή την επισκευή είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.