Επισκευή antenna GPS iPad 4

Επισκευή antenna GPS iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

To iPad 4 είναι πάντα μαζί σας, αφού το αξιοποιείτε κάθε στιγμή, ακόμα και για να σας... δείξει το δρόμο, καθώς διαθέτει, μεταξύ άλλων, και GPS.

Τι ακριβώς είναι η antenna GPS iPad 4;

Η antenna GPS iPad 4 είναι το εξάρτημα της συσκευής σας που είναι απαραίτητο για τη λήψη του δορυφορικού σήματος GPS. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να γνωρίζετε πάντα τη θέση σας στο χάρτη αλλά και να υπολογίζετε με ακρίβεια τις διαδρομές σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν κάποια στιγμή το GPS της συσκευής σας αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα, θα το αντιληφθείτε αμέσως, αφού θα πάψουν να λειτουργούν σωστά τα προγράμματα πλοήγησης. Προκειμένου να αποκαταστήσετε αυτή τη χρήσιμη εφαρμογή της συσκευής σας, πρέπει να αναζητήσετε την κατάλληλη επισκευή antenna GPS iPad 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η επισκευή της κεραίας αυτής είναι εφικτή, αλλά απαιτητική, καθώς πρόκειται για ένα πολύ μικρό ανταλλακτικό. Οι επαγγελματίες ηλεκτρονικοί μας είναι στη διάθεσή σας για την επισκευή antenna GPS iPad 4 με αντικατάσταση του αντίστοιχου ανταλλακτικού.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μην καθυστερείτε. Σας περιμένουμε στο πιο κοντινό σ\' εσάς κατάστημά μας για άψογη επισκευή antenna GPS iPad 4. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο της συσκευής σας προκειμένου να πιστοποιηθεί η βλάβη θα αλλάξουμε για την επισκευή antenna GPS iPad 4 το χαλασμένο εξάρτημα της συσκευής σας με καινούργιο ΟΕΜ. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα άριστης ποιότητας και συμβατά με τη συσκευή σας.

Οι τιμές μας για την επισκευή antenna GPS iPad 4 θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα, όπως και η άμεση εξυπηρέτησή μας.