Επισκευή antenna 3G iPad 4

Επισκευή antenna 3G iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το iPad 4 σας ακολουθεί συνεχώς, και είναι φυσικό, αφού με αυτό μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα. Από τα πιο βασικά πλεονεκτήματά του είναι και η πρόσβαση που σας παρέχει στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου 3G.

Τι ακριβώς είναι η antenna 3G iPad 4;

Η antenna 3G iPad 4 είναι ο ενσωματωμένος δέκτης/κεραία 3G που υπάρχει στο tablet χάρη στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Χάρη στην antenna 3G έχετε εξάλλου πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας στο iCloud. Μπορείτε ακόμα να διαχειρίζεστε πολλαπλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοινωνικών δικτύων από τη συσκευή σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Πρέπει να υποψιαστείτε ότι υπάρχει βλάβη στην antenna 3G του iPad σας αν παρατηρήσετε ότι:

  • έχετε ασθενές σήμα
  • δεν έχετε καθόλου σήμα

Μη ανησυχείτε ωστόσο, αφού είναι εφικτή η επισκευή antenna 3G iPad 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Δεν μένει παρά να απευθυνθείτε στους σωστούς τεχνικούς, οι οποίοι θα εξακριβώσουν καταρχήν και θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια τη βλάβη. Οι τεχνικοί μας, αδειούχοι ηλεκτρονικοί με μεγάλη εμπειρία στις συσκευές iPad, είναι πάντα έτοιμοι να σας ενημερώσουν και να σας καθοδηγήσουν σχετικά με την επισκευή antenna 3G iPad 4.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μην καθυστερείτε καθόλου. Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημά μας, όπου το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει. Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι για την επισκευή antenna 3G iPad 4 θα τοποθετήσουμε στο tablet σας ένα απόλυτα ανθεκτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό άριστης ποιότητας, που θα κάνει τη συσκευή σας ξανά λειτουργική.

Θα ολοκληρώσουμε δε την εργασία αυτή γρήγορα σωστά και σε άκρως ανταγωνιστική τιμή.