Επισκευή πίσω κάμερα iPad 4

Επισκευή πίσω κάμερα iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το σύγχρονο tablet iPad 4 σάς έχει γίνει πλέον απαραίτητο. Ανάμεσα στα πολλαπλά ατού του είναι και η πίσω κάμερα της συσκευής, χάρη στην οποία κρατάτε βίντεο από τις πιο σημαντικές σας στιγμές.

Τι ακριβώς είναι η πίσω κάμερα του iPad 4;

Η 5MP πίσω κάμερα της συσκευής διαθέτει άριστη ποιότητα και αξιοποιεί σύγχρονη τεχνολογία η οποία σας επιτρέπει να βγάζετε ανά πάσα στιγμή και με ιδιαίτερη ευκολία στο χειρισμό της εκπληκτικές φωτογραφίες. Εξάλλου, παρέχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο στα 1080 p σε high definition, με ανάλογη τεχνολογία για σταθεροποίηση της εικόνας και φίλτρα για άψογα αποτελέσματα φωτογραφιών και βιντεο-λήψεων.

Ενδείξεις βλάβης:

Ωστόσο, όπως κάθε φορητή συσκευή, έτσι και το iPad 4 είναι συνεχώς εκτεθειμένο στον κίνδυνο πτώσης ή πρόσκρουσης, η οποία μπορεί να καταστρέψει την πίσω κάμερα. Οι συνήθεις ενδείξεις είναι οι εξής:

  • χαμηλή ποιότητα φωτογραφιών
  • σημάδια ή ψηφιακός θόρυβος
  • νεκρά σημεία

Αν παρατηρείτε κάποιες ή όλες αυτές τις ενδείξεις στη συσκευή σας, τότε σίγουρα πρέπει να προχωρήσετε στην επισκευή πίσω κάμερα iPad 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Μην ανησυχήσετε. Η επισκευή πίσω κάμερα είναι δυνατή και θα αποκαταστήσει τη λειτουργία αυτή της συσκευής σας. Οι τεχνικοί μας είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας ενημερώσουν για την αναγκαία επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε άμεσα στο πιο κοντινό σε εσάς εργαστήριό μας. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα ελέγξουν λεπτομερώς τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν αν είναι αναγκαία η επισκευή πίσω κάμερα iPad 4. Σε αυτή την περίπτωση θα αντικαταστήσουμε το προβληματικό εξάρτημα της συσκευής σας με άλλο καινούργιο και απόλυτα συμβατό με αυτήν (ΟΕΜ). Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή πίσω κάμερα iPad 4 κατά το δυνατό πιο σύντομα, για να έχετε ξανά μια απόλυτα λειτουργική συσκευή.

Και φυσικά, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με απαράμιλλη ποιότητα εργασίας!