Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 4

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του iPad 4 είναι η μπροστινή κάμερα που διαθέτει. Όπως είναι εύλογο ωστόσο, καθώς το tablet σας είναι εκτεθειμένο συνεχώς, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή η εμπρός κάμερα να υποστεί βλάβη και να πάψει να λειτουργεί.

Τι ακριβώς είναι η μπροστινή κάμερα iPad 4;

Το iPad 4 είναι εξοπλισμένο από την Apple με μια ποιοτική front κάμερα 1.2 MP, η οποία είναι ποιοτική και προσφέρει ευκρίνεια εικόνας σε High Definition. Εξάλλου με την κάμερα αυτή απαθανατίζετε σημαντικές προσωπικές στιγμές σας και κάνετε ποιοτικές βιντεοκλήσεις μέσω της εφαρμογής FaceTime.

Ενδείξεις βλάβης:

Ωστόσο, ένα χτύπημα ή μια πτώση της συσκευής από λάθος μπορεί να προξενήσει ζημιά στην μπροστινή κάμερα συσκευή σας. Οι συνήθεις ενδείξεις γι' αυτό είναι οι ακόλουθες:

  • Σημάδια και νεκρά σημεία στην κάμερα
  • Κακή ποιότητα εικόνας
  • Αδυναμία λήψης βίντεο ή φωτογραφιών

Τότε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι απαραίτητη η επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Μη χάνετε λεπτό. Η επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 4 είναι μια εργασία που είναι εφικτή και που αναλαμβάνουμε στα καταστήματά μας. Διαθέτουμε μια ομάδα από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς οι οποίοι είναι στη διάθεσή σας για να λύσουν το πρόβλημα σας και να πραγματοποιήσουν την αναγκαία επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Φέρτε ή στείλτε τη συσκευή σας στο πιο κοντινό σε εσάς κατάστημά μας. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να διεξαγάγουν τον αναγκαίο έλεγχο της συσκευής σας προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως χρειάζεται επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 4. Αν ναι, θα προχωρήσουν, πάντα με τη συγκατάθεσή σας, στην αλλαγή της χαλασμένης κάμερας με καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό, άριστης ποιότητας.

Μετά την επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 4 η μπροστινή κάμερα της συσκευής σας θα λειτουργεί άψογα, σαν να αγοράσατε καινούργια συσκευή.

Κι όπως πάντα, διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και άψογη εξυπηρέτηση.