Επισκευή Ηχείου iPad 4

Επισκευή Ηχείου iPad 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Αξιοποιείτε το iPad 4 στο έπακρο, και είναι αναμενόμενο, εφόσον οι εφαρμογές και οι δυνατότητές του είναι πραγματικά αναρίθμητες. Γι' αυτό και δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε δυσλειτουργία ή ολική βλάβη ενός από τα ηχεία του μετά από ένα διάστημα λειτουργίας της συσκευής.

Τι ακριβώς είναι το ηχείο του iPad 4;

Το iPad 4 είναι εξοπλισμένο με δύο στερεοφωνικά ηχεία τα οποία έχουν εξαιρετική και πιστή απόδοση ήχου κατά την αναπαραγωγή μουσικής, πολυμέσων αλλά και ήχων από τις εφαρμογές του.

Ενδείξεις βλάβης:

Σε περίπτωση βλάβης ηχείου του iPad 4, θα παρατηρείτε κάποια από τα πιο κάτω συμπτώματα:

  • χαμηλή ένταση κατά την αναπαραγωγή ήχου
  • θόρυβος κατά την αναπαραγωγή πολυμέσων/μουσικής
  • ακούγεται μόνο το ένα κανάλι του στερεοφωνικού συστήματος ηχείων
  • τα ηχεία δεν λειτουργούν καθόλου

Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα πρέπει να φροντίσετε για την επισκευή Ηχείου iPad 4.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Τα εργαστήριά μας αναλαμβάνουν για εσάς την επισκευή του δυσλειτουργικού ή χαλασμένου ηχείου του iPad 4 σας. Τα καταστήματά μας στελεχώνονται από πιστοποιημένους τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι είναι στη διάθεσή σας για την επισκευή Ηχείου iPad 4. Για την επισκευή Ηχείου iPad 4 θα αντικαταστήσουμε το προβληματικό εξάρτημα της συσκευής σας με άλλο καινούργιο.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάνετε καθόλου χρόνο. Αφού κάνουμε τον καθιερωμένο μας διαγνωστικό έλεγχο κι επιβεβαιώσουμε τη βλάβη, θα προχωρήσουμε, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη σας, στην επισκευή Ηχείου iPad 4. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα ΟΕΜ, άριστης ποιότητας και απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας. Η επισκευή Ηχείου iPad 4 είναι μια εργασία που μπορούμε να φέρουμε εις πέρας άμεσα στα εργαστήριά μας. Θα σας παραδώσουμε μια συσκευή που θα σας προσφέρει την ποιότητα ήχου που είχε όταν την αγοράσατε! Δεν έχετε λοιπόν παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο.

Όσο για τις τιμές μας, είναι απόλυτα ανταγωνιστικές για την ποιοτική και εγγυημένη εργασία που σας παρέχουμε.