Επισκευή βρεγμένου iPad 4

Επισκευή βρεγμένου iPad 4
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν βρεθείτε στην πραγματικά άτυχη θέση να σας βραχεί το iPad 4, μη σας πιάσει άγχος. Αναμφισβήτητα είναι μια βλάβη που χρήζει άμεσης και σωστής αντιμετώπισης.

Ποια ακριβώς είναι η βλάβη;

Αν λοιπόν βραχεί η συσκευή σας, ο κίνδυνος που την απειλεί ουσιαστικά είναι η οξείδωση της μητρικής της πλακέτας. Αυτό είναι μια βλάβη πιθανόν ανεπανόρθωτη. Γι' αυτό και είναι πολύτιμος ο χρόνος που θα περάσει από τη στιγμή του ατυχήματος ως τη στιγμή που το iPad σας θα φτάσει σε ένα από τα εργαστήριά μας. Είναι ζωτικής σημασίας όμως να κάνετε κι εσείς κάποια πράγματα πριν από την επαγγελματική επισκευή βρεγμένου iPad 4, με τα οποία θα διευκολύνετε τη διάσωσή του.

Άμεσες ενέργειες:

  • Απενεργοποιήστε και μη θέσετε σε λειτουργία το iPad 4, για να επιβραδύνετε την οξείδωση της πλακέτας
  • Στραγγίξτε την υγρασία χωρίς να χρησιμοποιήσετε πηγές έντονης θερμότητας (π.χ. σεσουάρ, φούρνο κ.λπ.), που μπορεί να το υπερθερμάνουν
  • Τυλίξτε το σε απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)

Αντιμετώπιση βλάβης:

Εκείνο όμως που είναι το πιο σημαντικό να κάνετε αν βραχεί το iPad 4 σας είναι να το φέρετε χωρίς καμία καθυστέρηση σε ένα από τα καταστήματά μας. Έτσι θα αυξήσετε τις πιθανότητες για την επισκευή του.

Συγκεκριμένα, η επισκευή βρεγμένου iPad 4 απαιτεί εξειδικευμένα εργαλεία, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο εξειδικευμένα εργαστήρια όπως εμείς διαθέτουν. Σίγουρα λοιπόν αντενδείκνυται το να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας την εργασία αυτή.

Κόστος επισκευής βρεγμένου iPad 4:

Το πόσο θα κοστίσει η επισκευή βρεγμένου iPad 4 εξαρτάται βασικά από το αν είναι επισκευάσιμη η συσκευή και φυσικά από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στην περίπτωση που έχει υποστεί περαιτέρω ζημιά.

Οι τεχνικοί μας θα διεξαγάγουν καταρχήν τον απαραίτητο έλεγχο για να διαπιστώσουν αν είναι εφικτή η επισκευή βρεγμένου iPad 4. Σε κάθε περίπτωση, σας προσφέρουμε και την επισκευή αυτή στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Μη χάνετε καθόλου χρόνο. Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας, αφού η κατά το δυνατόν ταχύτερη αντιμετώπιση της βλάβης αυξάνει και τις πιθανότητες αποκατάστασής της, φτάνοντας ως και το 70%!