Επισκευή iPad 4

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPad τέταρτης γενιάς είναι η συσκευή με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τον ταχύτατο Α6Χ επεξεργαστή που σας έχει κατακτήσει με τις επιδόσεις της, τη Retina οθόνη της και την αναβαθμισμένη από την Apple συνδεσιμότητά της. Επειδή ακριβώς λοιπόν είναι μια συσκευή που έχετε πάντα και παντού μαζί σας, είναι εκτεθειμένη, πέρα από τη φυσιολογική φθορά, σε ατυχήματα και ενδεχόμενη πτώση.

Αν συμβεί οτιδήποτε από αυτά, μη σας κυριεύσει η ανησυχία, αφού το iRed είναι πάντα στη διάθεσή σας. Το iRed είναι το δυναμικά ανερχόμενο επισκευαστικό κέντρο που φιλοδοξεί να γίνει συνώνυμο της τεχνικής υποστήριξής σας για κάθε επισκευή iPad 4. Τη φιλοδοξία μας αυτή τη στηρίζουμε στα ισχυρά μας πλεονεκτήματα, τα οποία συνοψίζονται στα εξής:

  • Επαγγελματίες τεχνικοί: η ομάδα των τεχνικών μας έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια. Πρόκειται για αδειούχους ηλεκτρονικούς οι οποίοι είναι άριστα καταρτισμένοι στις συσκευές της Apple και την επισκευή iPad 4 ειδικότερα, όπου έχουν και μεγάλη εμπειρία.
  • Μεθοδικότητα στην επισκευή iPad 4: Πριν από κάθε επισκευή iPad 4 που αναλαμβάνουμε διεξάγουμε ανελλιπώς διαγνωστικό έλεγχο, ώστε να διαπιστώνουμε ποια ακριβώς είναι η βλάβη και η απαραίτητη εργασία. Ανάλογα, μετά το πέρας κάθε επισκευής iPad 4 διεξάγουμε επαναληπτικό έλεγχο, για να επιβεβαιώνουμε το άριστο αποτέλεσμα.
  • ΟΕΜ ανταλλακτικά: Όλες οι εργασίες μας γίνονται με ανταλλακτικά ΟΕΜ, τα οποία είναι ανθεκτικά και απόλυτα συμβατά με το iPad 4 και εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητά του σε βάθος χρόνου.
  • Απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές: Οι τιμές μας είναι πραγματικά ασυναγώνιστες, όπου πρέπει να λαμβάνετε υπόψη το συνδυασμό άριστης επισκευής iPad 4 και άμεσης εξυπηρέτησης, αφού πολλές από τις επισκευές διεξάγονται επιτόπου, εντός λίγης ώρας στα εργαστήριά μας.
  • Πανελλαδική κάλυψη: Το iRed υποστηρίζει τους χρήστες iPad 4 σε όλη την Ελλάδα. Για το σκοπό αυτό σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής και παραλαβής της συσκευής σας με κούριερ, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Επιλέξτε το iRed λοιπόν, για άριστη, άμεση και αποτελεσματική επισκευή iPad 4 σε όλη την Ελλάδα.