Επισκευή Volume button iPad 3

Επισκευή Volume button iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η ρύθμιση της έντασης του ήχου είναι σημαντική για τη χρήση του iPad 3. Συγκαταλέγεται δε στις βλάβες που μπορεί να παρουσιάσει το iPad 3 κάποια στιγμή. Αν το volume button υποστεί βλάβη, θα είναι δύσκολη ή αδύνατη η χρήση του.

Τι ακριβώς είναι το volume button;

Με το πλήκτρο αυτό αυξάνετε ή μειώνετε κατά βούληση την ένταση του ήχου της συσκευής όταν τη χρησιμοποιείτε για την αναπαραγωγή των πολυμέσων σας και όχι μόνο.

Ενδείξεις βλάβης:

Φυσικά με τον καιρό και τη συνεχή χρήση δεν είναι απίθανο να φθαρεί κάποια στιγμή το volume button του iPad 3. Πέρα όμως από φυσιολογική φθορά, μπορεί να είναι επίσης αποτέλεσμα χτυπήματος ή πτώσης της συσκευής. Αν λοιπόν συνειδητοποιήσετε ότι το πλήκτρο έντασης:

  • έχει σπάσει
  • είναι ραγισμένο
  • έχει αποκολληθεί

τότε πρέπει να φροντίσετε για την κατάλληλη επισκευή volume button.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Μη σας κυριεύσει ανησυχία όμως για τη δυσλειτουργία του volume button. Η βλάβη αυτή αντιμετωπίζεται άμεσα και αποτελεσματικά από τους τεχνικούς μας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας, συγκεκριμένα, θα ολοκληρώσουν πρώτα τον καθιερωμένο μας έλεγχο της συσκευής σας και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν αν είναι όντως αναγκαία η αντικατάσταση του φθαρμένου αυτού πλήκτρου. Ταυτόχρονα θα σας πληροφορήσουν και για το χρόνο και το κόστος της επισκευής.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάνετε χρόνο. Το προσωπικό μας θα κάνει την επισκευή volume button στο iPad 3 κατά το δυνατόν συντομότερα και με άψογο αποτέλεσμα. Θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας, όπως κάνουμε πάντα, ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό άριστης αντοχής.

Προσφέρουμε και την επισκευή volume button iPad 3 στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.