Επισκευή SIM card reader iPad 3

Επισκευή SIM card reader iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το πετυχημένο tablet iPad 3 έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Εκτός από το δίκτυο Wi-Fi, με το iPad 3 μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και το δίκτυο 3G. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί μια ειδική κάρτα SIM από τον πάροχο της επιλογής σας.

Η κάρτα αυτή τοποθετείται στην ειδική υποδοχή του iPad σας. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα ειδικό εξάρτημα που αναλαμβάνει την ανάγνωση των δεδομένων της κάρτας SIM. Το εξάρτημα αυτό είναι το SIM card reader.

Αν το SIM card reader εμφανίσει βλάβη, θα έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη σύνδεση στα δίκτυα του 3G.

Συμπτώματα βλάβης SIM card reader iPad 3

Η βλάβη του SIM card reader μπορεί να προκληθεί από κάποιο χτύπημα της συσκευής ή ακόμη και να εμφανιστεί απρόσμενα λόγω της φυσιολογικής φθοράς του iPad 3.

Τα συμπτώματα της βλάβης είναι τα εξής:

  • Εισάγετε την κάρτα στην υποδοχή, αλλά αυτή δεν αναγνωρίζεται
  • Σας εμφανίζεται μήνυμα στην οθόνη ότι δεν υπάρχει κάρτα SIM
  • Δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το δίκτυο 3G

Θα πρέπει αρχικά να επιβεβαιώσετε ότι η κάρτα SIM που διαθέτετε λειτουργεί κανονικά. Αν ναι, η βλάβη σίγουρα εντοπίζεται στον αναγνώστη της κάρτας. Η λύση για εσάς είναι η επισκευή SIM card reader iPad 3.

Αντιμετώπιση βλάβης

Με την επισκευή SIM card reader iPad 3 θα καταφέρετε να συνδεθείτε ξανά στα δίκτυα του 3G για άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο από όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα αναγνωρίσουν άμεσα τη βλάβη του iPad 3. Αν η βλάβη εντοπιστεί στο SIM card reader, μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα τη διαδικασία για επισκευή SIM card reader iPad 3, εάν μας ζητηθεί.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή SIM card reader iPad 3 είναι επιλεγμένα από τους ειδικούς μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εκμεταλλευτείτε τις εξαιρετικές τιμές των ποιοτικών μας υπηρεσιών.