Επισκευή SIM card case iPad 3

Επισκευή SIM card case iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 10
  • Τιμή με ΦΠΑ 12.4
  • Χρόνος Επισκευής 5 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Για να έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω του 3G δικτύου, χρειάζεται να εισαγάγετε στη συσκευή σας την κάρτα SIM που έχετε παραλάβει από τον πάροχό σας. Η κάρτα SIM εισάγεται στην ειδική θήκη του iPad 3. Αν αυτή η θήκη πάθει ζημιά, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις πιο βασικές δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Βλάβης SIM card case iPad 3

Για να βεβαιωθείτε ότι έχει πρόβλημα το SIM card case iPad του 3, αρκεί να προσέξετε για τα ακόλουθα σημάδια:

  • Η θήκη έχει σπάσει ή ραγίσει.
  • Έχει αλλάξει το σχήμα της και δεν μπορείτε να την εισαγάγετε στο iPad
  • Η θήκη λείπει από τη θέση της κι έχει χαθεί

Το μικρό μέγεθος της θήκης την κάνει εξαιρετικά ευάλωτη. Μην αγχώνεστε όμως, γιατί η επισκευή SIM card case iPad 3 είναι εφικτή και αποτελεσματική.

Άμεση επισκευή SIM card case iPad 3

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το αγαπημένο σας iPad 3. Δεν έχετε παρά να μας το ζητήσετε και μπορούμε να κάνουμε άμεση επισκευή SIM card case iPad 3.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται για την επισκευή SIM card case iPad 3 είναι πάντα υψηλής ποιότητας ΟΕΜ. Έχουμε φροντίσει ώστε αυτά να είναι τα πιο ανθεκτικά της αγοράς και να κρατήσουν για όσο καιρό εσείς το χρειάζεστε.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Ένας από τους ειδικούς μας θα βρεθεί στη διάθεση σας για να ικανοποιήσει κάθε σας απορία. Αν θελήσετε να έχετε ξανά πρόσβαση στο δίκτυο 3G χρησιμοποιώντας την κάρτα SIM που διαθέτετε, αρκεί να μας το ζητήσετε. Η επισκευή SIM card case iPad 3 γίνεται άμεσα με χαμηλό κόστος κι έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.