Επισκευή power button iPad 3

Επισκευή power button iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

To iPad 3 είναι πάντα δίπλα σας, αφού δεν μπορείτε ούτε για λίγο χωρίς τις πολύ χρήσιμες εφαρμογές του. Με τη συνεχή χρήση του όμως είναι ενδεχόμενη κάποια ζημιά ή φθορά των εξαρτημάτων του.

Τι ακριβώς είναι το power button του iPad 3;

Το πλήκτρο αυτό είναι το πλήκτρο που πιέζετε για την ενεργοποίηση κι απενεργοποίηση της συσκευής σας. Με άλλα λόγια, είναι ο διακόπτης λειτουργίας της. Χωρίς αυτό το πλήκτρο δεν μπορείτε πια να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Μάλλον πρέπει να υποψιαστείτε βλάβη, αν έχετε τις πιο κάτω ενδείξεις:

  • Πλήκτρο on/off ραγισμένο
  • Πλήκτρο on/off σπασμένο

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε άμεσα για την επισκευή power button του iPad 3 σας, ώστε να μη μείνετε ξαφνικά χωρίς τη συσκευή σας.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στο iRed θα αποκαταστήσουμε άμεσα αυτή τη βλάβη. Συγκεκριμένα, θα αντικαταστήσουμε το χαλασμένο εξάρτημα με καινούργιο ανταλλακτικό. Θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα ολοκαίνουργιο ΟΕΜ power button, απόλυτα συμβατό με αυτήν, όπως κάνουμε σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε χωρίς να χάνετε χρόνο στο πλησιέστερο εργαστήριό μας, για την άμεση επισκευή power button. Οι έμπειροι στην επισκευή iPad 3 τεχνικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να ακούσουν και να λύσουν το πρόβλημά σας.
Οι τιμές μας σίγουρα θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα, όπως και η ταχύτητα και ποιότητα της εργασίας μας.