Επισκευή jack cable iPad 3

Επισκευή jack cable iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το αγαπημένο σας tablet, iPad 3, διαθέτει θύρα υποδοχής για ακουστικά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή σας χωρίς να ενοχλήτε τους γύρο σας. Η θύρα υποδοχής των ακουστικών είναι μέρος του εξαρτήματος jack cable.

Ακόμη τα ακουστικά κατά πολλούς προσφέρουν πιο καθαρό και ποιοτικό ήχο, για την αναπαραγωγή μουσικής, βίντεο ακόμη και ταινίας.

Βέβαια δεν είναι απίθανο η συσκευή σας να δεχτεί κάποιο χτύπημα ή να σας πέσει από τα χέρια και να βρεθεί στο έδαφος. Πέραν των εξωτερικών βλαβών που μπορείτε να τις αντιληφθήτε άμεσα, η συσκευη σας μπορεί να έχει τραυματίσει κάποιον από τους εσωτερικούς μηχισμούς της.

Περιγραφή βλάβης jack cable

Αν έχει βλάβη το jack cable του δικού σας iPad 3, μπορεί να σας παρουσιαστούν προβλήματα όπως τα ακόλουθα:

  • Τα ακουστικά δεν παίζουν καθαρό ήχο
  • Δεν αναπαράγεται ήχος από τα ακουστικά

Αυτά είναι μερικά από τα φαινόμενα που μπορεί να προκληθούν από τη βλάβη του jack cable. Θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε κάποιον τεχνικό εάν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα και να εξετάσετε την επισκευή jack cable iPad 3 ως πιθανή λύση.

Αντιμετώπιση βλάβης

Αν το iPad 3 σας δυσλειτουργεί, θα πρέπει να το ελέγξουμε στα ειδικά εργαστήριά μας. Θα μπορέσουμε να κάνουμε άμεση και βέβαιη αναγνώριση της βλάβης.

Αν το jack cable έχει πάθει ζημιά, θα σας προτείνουμε την επισκευή jack cable iPad 3, καθώς είναι η μόνη εγγυημένη λύση. Οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν την επισκευή αυτή αντικαθιστώντας το χαλασμένο jack cable με ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο εργαστήριο iRed

Οι ειδικοί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας και θα αναλάβουν με επιτυχία την επισκευή jack cable iPad 3. Κερδίστε από την εξαιρετικά οικονομική τιμή που προσφέρουμε την ποιοτική και εγγυημένη επισκευή jack cable iPad 3.