Επισκευή Home button iPad 3

Επισκευή Home button iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Το χρήσιμο iPad 3 σας έχει κατακτήσει με τις πολυάριθμες εφαρμογές του, γι' αυτό και το χρησιμοποιείτε συνεχώς. Όπως είναι εύλογο, κάποια στιγμή είναι πιθανό να φθαρεί το home button δημιουργώντας σας προβλήματα κατά τη χρήση της συσκευής σας.

Τι ακριβώς είναι το home button του iPad 3;

To home button είναι ο μηχανισμός που κρύβεται πίσω από το εξωτερικό πλήκτρο button, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής και το χρησιμοποιείτε συνεχώς για να μπαίνετε στις εφαρμογές του iPad 3, να πλοηγείστε στο διαδίκτυο, καθώς και να επιστρέφετε στην αρχική οθόνη σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Το home button της συσκευής σας έχει υποστεί βλάβη, αν παρατηρείτε ότι:

  • πότε λειτουργεί και πότε όχι
  • χρειάζεται πίεση για να υπακούσει
  • κολλάει ή δεν ανταποκρίνεται καθόλου

πράγμα που εμποδίζει την απρόσκοπτη χρήση της συσκευής. Η λύση υπάρχει κι εδώ, και δεν είναι άλλη από την κατάλληλη επισκευή home button iPad 3.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η επισκευή home button iPad 3 είναι μια εργασία που πραγματοποιούμε στα εργαστήριά μας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε για τη συσκευή σας. Αρκεί φυσικά να την αναθέσετε στους κατάλληλους τεχνικούς, που θα αποκαταστήσουν σωστά το πρόβλημα. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι και ιδιαίτερα έμπειροι στην επισκευή iPad 3, γι' αυτό και μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημα της συσκευής σας άμεσα και σωστά.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε το συντομότερο στο πλησιέστερο εργαστήριό μας για αποτελεσματική επισκευή home button iPad 3. Μετά το διαγνωστικό έλεγχο της συσκευής σας, με τον οποίο θα πιστοποιήσουμε τη βλάβη, θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα ΟΕΜ ανταλλακτικό άριστης ποιότητας. Είναι μια επισκευή που κάνουμε το συντομότερο δυνατό, καθώς έχουμε απόθεμα αυτών των ανταλλακτικών στα καταστήματά μας.

Όσο για τις τιμές μας; Και για την εργασία αυτή είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της
αγοράς!