Επισκευή dock connector iPad 3

Επισκευή dock connector iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 48
  • Τιμή με ΦΠΑ 59.52
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η αγαπημένη σας φορητή συσκευή iPad 3 έχει ανάγκη για επαρκή τροφοδοσία. Η εσωτερική του μπαταρία επαναφορτίζεται κάθε φορά που συνδέετε το καλώδιο φόρτισης στην πρίζα.

Η υποδοχή του φορτιστή πάνω στη συσκευή σας είναι το dock connector. Εκτός από τη φόρτιση της συσκευής, αυτή η υποδοχή εξυπηρετεί και στη σύνδεση του iPad 3 με τον προσωπικό σας υπολογιστή.

Βλάβη dock connector iPad 3

Αν η συσκευή σας δεχτεί χτύπημα ή κάποια πτώση, είναι πιθανό να προκληθεί βλάβη στο dock connector. Ακόμη κι αν είστε πολύ προσεκτικοί με τη συσκευή σας, δεν μπορείτε να αποφύγετε τη φυσιολογική φθορά που θα υποστεί, η οποία επίσης μπορεί να πλήξει την υποδοχή φόρτισης.

Η βλάβη του dock connector μπορεί να εμφανιστεί με τα ακόλουθα συμπτώματα:

  • Η φόρτιση γίνεται με διακοπές
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το iTunes
  • Είναι αδύνατη η φόρτιση του iPad 3

Αν σας παρουσιαστούν τα παραπάνω σοβαρά προβλήματα, θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή dock connector iPad 3.

Διαδικασία για επισκευή dock connector iPad 3

Η επισκευή dock connector iPad 3 είναι ουσιαστικά η αντικατάσταση του παλιού εξαρτήματος με ένα καινούργιο. Στην περίπτωση που έχετε σοβαρή βλάβη, αυτή είναι η μόνη εγγυημένη λύση για το πρόβλημά σας.

Θα πρέπει να προσέξετε δύο βασικούς παράγοντες στην επισκευή dock connector iPad 3.

Ο πρώτος είναι η εμπειρία και η καταλληλότητα των τεχνικών αλλά και των εργαλείων που αυτοί χρησιμοποιούν. Το άνοιγμα μιας ευαίσθητης και πολύτιμης συσκευής όπως το iPad 3 δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Επιπλέον το αποτέλεσμα της επισκευής είναι σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα του ανταλλακτικού εξαρτήματος.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία στα εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία εργαστήριά μας.

Οι ειδικοί μας έχουν επιλέξει τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά για την επισκευή dock connector iPad 3. Αυτά είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής.