Επισκευή button iPad 3

Επισκευή button iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Τι ακριβώς είναι το button;

Το button βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης του iPad 3 σας και αποτελεί πολύ χρήσιμο πλήκτρο, αφού με αυτό μπαίνετε στις διάφορες εφαρμογές και χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος του iPad 3. To button είναι εκείνο που πατάτε για επιστροφή στην προεπιλεγμένη αρχική οθόνη (default screen) και το άνοιγμα/κλείσιμο των εγκατεστημένων εφαρμογών. Επίσης το χρησιμοποιείτε για την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο.

Ενδείξεις βλάβης:

Όπως είναι ευνόητο, το button υφίσταται σκληρή χρήση, ελέγξτε λοιπόν αν το button:

  • είναι ραγισμένο
  • ή σπασμένο
  • έχει γρατσουνιές

Αν τυχόν διαπιστώσετε κάποιες από αυτές τις ενδείξεις στη συσκευή σας, τότε η χρήση της καθίσταται προβληματική.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η δυσλειτουργία του χαλασμένου πλήκτρου μπορεί να αποκατασταθεί με την επισκευή button iPad 3. Στα εργαστήριά μας είμαστε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για την επίλυση του προβλήματος. Οι διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα κάνουν τον αναγκαίο διαγνωστικό έλεγχο στη συσκευή σας και θα σας πληροφορήσουν σχετικά με τη βλάβη και την απαραίτητη επισκευή button iPad 3.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Για την επισκευή button iPad 3 κάνουμε τον καθιερωμένο μας διαγνωστικό έλεγχο. Για την αποκατάσταση του προβλήματος τοποθετούμε μόνο καινούργια ΟΕΜ ανταλλακτικά άριστης ποιότητας. Εργαζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά, για να σας επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό μια απόλυτα λειτουργική συσκευή.
Ελάτε λοιπόν σ' επαφή μαζί μας, και το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά με την επισκευή button iPad 3. Κι εδώ οι τιμές μας είναι πάντα από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.