Επισκευή πίσω κάμερας iPad 3

Επισκευή πίσω κάμερας iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το εξελιγμένο tablet iPad 3 διαθέτει ποιοτική πίσω κάμερα. Αυτή είναι πολύ πρακτική, γιατί έχετε το iPad 3 πάντα μαζί σας. Έτσι, αν εμφανιστεί κάποια στιγμή που θέλετε να την κρατήσετε, μπορείτε να βγάλετε άμεσα ποιοτικές φωτογραφίες.

Ακόμη, εάν βρίσκεστε σε κάποιο σημαντικό για εσάς γεγονός ,η πίσω κάμερα σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε εγγραφή βίντεο ανά πάσα στιγμή.

Έτσι μπορείτε να έχετε τις αγαπημένες σας στιγμές αποθηκευμένες σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να μπορείτε να τις μοιράζεστε και να τις σχολιάζετε μαζί με την παρέα σας.

Περιγραφή βλάβης πίσω κάμερας iPad 3

Σε περίπτωση που το αγαπημένο σας iPad 3 δεχτεί κάποια πτώση ή ένα χτύπημα, δεν είναι περίεργο να υποστεί μόνιμη βλάβη η πίσω κάμερά του.

Τα συμπτώματα της βλάβης μπορεί να είναι τα ακόλουθα:

  • Χαμηλή ποιότητα βίντεο και φωτογραφιών.
  • Δεν είναι δυνατή η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο.
  • Έχει ραγίσει η κάμερα κι έχουν σημάδια οι λήψεις.
  • Οι εφαρμογές για λήψη φωτογραφιών ή βίντεο δεν ανοίγουν.

Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κι εσείς παρόμοια προβλήματα, τότε η κάμερά σας έχει σημαντική βλάβη. Ο μόνος τρόπος να επαναφέρετε την αρχική λειτουργικότητα της συσκευής σας είναι η επισκευή πίσω κάμερας iPad 3.

Διαδικασία για επισκευή πίσω κάμερας iPad 3

Η βλάβη της πίσω κάμερας θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και από τους ειδικούς μας, αφού κάνουμε έλεγχο του iPad 3 σας. Αν η πίσω κάμερα έχει μόνιμη βλάβη, θα χρειαστεί να κάνουμε επισκευή πίσω κάμερας iPad 3.

Η επισκευή γίνεται με την αφαίρεση της παλιάς σας κάμερας και την εγκατάσταση ενός καινούργιου ΟΕΜ ανταλλακτικού υψηλών χαρακτηριστικών.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να αναλάβουν με επιτυχία την επισκευή πίσω κάμερας iPad 3. Η μεγάλη μας εμπειρία μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα των ποιοτικών αλλά και οικονομικών επισκευών μας.