Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 3

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Εκτός από την πίσω κάμερά του, το iPad 3 διαθέτει και μία εξίσου ποιοτική μπροστά κάμερα. Η κάμερα αυτή είναι πολύ εξυπηρετική, καθώς μπορείτε να κάνετε λήψεις του εαυτού σας ή της παρέας σας ενώ βλέπετε το αποτέλεσμα της λήψης.

Αυτό βοηθάει πολύ, γιατί σας δίνει περισσότερο έλεγχο πάνω στην ποιότητα των λήψεων. Αλλά εκτός από τη δυνατότητα για φωτογραφίες, η κάμερα αυτή είναι ικανή να εγγράψει και βίντεο.

Ειδικά αν βρίσκεστε σε χώρο που έχει πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή FaceTime και να πραγματοποιήσετε βιντεο-κλήσεις με την παρέα σας.

Βλάβη μπροστινής κάμερας iPad 3

Αν το tablet σας δεχτεί πτώση ή χτύπημα, μπορεί να τραυματιστεί η πολύτιμη κάμερά του. Σε αυτή την περίπτωση θα έχετε να αντιμετωπίσετε δυσλειτουργίες όπως οι ακόλουθες:

  • Μειωμένη ποιότητα των λήψεων
  • Βίντεο και φωτογραφίες με σημάδια ή παράσιτα
  • Δεν ανοίγουν οι εφαρμογές για τα βίντεο ή τις φωτογραφίες

Αυτές οι δυσλειτουργίες σίγουρα θα σας ενοχλήσουν. Υπάρχει όμως λύση, κι αυτή είναι η επισκευή μπροστά κάμερας iPad 3.

Αντικατάσταση μπροστά κάμερας iPad 3

Για να γίνει αντικατάσταση της μπροστά κάμερας, θα χρειαστεί να ανοιχτεί η συσκευή και να αποκολληθεί η οθόνη, ώστε να υπάρξει πρόσβαση στην εγκατάσταση της κάμερας. Η διαδικασία αυτή είναι άκρως απαιτητική, καθώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε χειρισμό.

Οι τεχνικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στα iPad. Ακόμη στα εργαστήριά μας υπάρχει εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που μας επιτρέπει να ολοκληρώνουμε κάθε εργασία με επιμέλεια.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Οι ειδικοί μας μπορούν να αναλάβουν με επιτυχία την επισκευή μπροστά κάμερας iPad 3. Τα ανταλλακτικά μας είναι υψηλής ποιότητας και απόδοσης ΟΕΜ. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει σίγουρα, καθώς το iPad σας θα γίνει ξανά σαν καινούργιο.