Επισκευή μικροφώνου iPad 3

Επισκευή μικροφώνου iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το εξαιρετικό tablet υψηλής τεχνολογίας, iPad 3 προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες στο χρήστη του. Πολλές από αυτές στηρίζονται στη δυνατότητα εγγραφής ήχου με το μικρόφωνο της συσκευής.

Σίγουρα η δυνατότητα εγγραφής ήχου ή εγγραφής βίντεο με ήχο είναι από τις βασικές λειτουργίες των περισσότερων φορητών συσκευών. Στην περίπτωση του iPad 3 όμως έχετε και πολλές εφαρμογές, όπως οι φωνητικές σημειώσεις ή διάφορες διασκεδαστικές εφαρμογές επεξεργασίας ήχου.

Η πιο σημαντική όμως είναι η εφαρμογή FaceTime. Mε αυτήν μπορείτε να βρεθείτε σε άμεση επικοινωνία με τις επαφές σας κάνοντας βιντεο-κλήσεις. Μια πιθανή δυσλειτουργία του μικροφώνου θα παρεμπόδιζε όλες τις δραστηριότητές σας.

Βλάβη μικροφώνου iPad 3

Το μικρόφωνο είναι ένα ευαίσθητο εξάρτημα και μπορεί να παρουσιάσει βλάβη εάν δεχτεί χτύπημα η συσκευή ή εάν αυτή εκτεθεί σε σκόνη ή σε υγρασία. Τα συμπτώματα της βλάβης του μικροφώνου είναι τα ακόλουθα:

  • Οι εγγραφές σας έχουν χαμηλή ένταση
  • Οι συνομιλητές σας δεν σας ακούν καθαρά
  • Δεν ανοίγουν οι εφαρμογές εγγραφής ήχου
  • Δεν λειτουργεί καθόλου το μικρόφωνο

Αυτά τα προβλήματα καθιστούν τη συσκευή σας μη λειτουργική. Η μόνη λύση για την αποκατάσταση της βλάβης είναι η επισκευή μικροφώνου iPad 3.

Διαδικασία για την επισκευή μικροφώνου iPad 3

Η επισκευή του iPad 3 είναι σε κάθε περίπτωση μια απαιτητική εργασία. Το iPad είναι ένα ευαίσθητο tablet και είναι απαραίτητα ειδικά εργαλεία καθώς και τεχνικές γνώσεις για να γίνει επιτυχής επισκευή.

Τα εργαστήριά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Οι χώροι μας έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να αποτελούν κατάλληλο χώρο για την επισκευή iPad 3.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Για την επισκευή μικροφώνου iPad 3 οι ειδικοί μας έχουν επιλέξει ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά. Αυτά δίνουν ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε μας επισκευή. Αρκεί να μας το ζητήσετε και θα αποκαταστήσουμε τη βλάβη του μικροφώνου ποιοτικά, οικονομικά και εγγυημένα.