Επισκευή κεραίας 3G iPad 3

Επισκευή κεραίας 3G iPad 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο με μεγάλες ταχύτητες από όπου και να βρίσκεστε είναι αποτέλεσμα του 3G δικτύου της κινητής τηλεφωνίας. Το iPad 3 διαθέτει ειδική υποδοχή για κάρτα SIM. Αυτή δίνει στη συσκευή όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για την εκμετάλλευση του ασύρματου δικτύου 3G του παρόχου σας.

Για να γίνει εφικτή η σύνδεση, υπάρχει ένας ειδικός ενσωματωμένος δέκτης και πομπός ψηφιακού σήματος. Αυτός είναι η κεραία 3G του iPad 3. Αν η συσκευή σας δεχτεί κάποιο χτύπημα ή πτώση, μπορεί η κεραία αυτή να πάθει μόνιμη βλάβη.

Περιγραφή βλάβης κεραίας 3G iPad 2

Η δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο Wi-Fi είναι πολύ εξυπηρετική, αλλά δεν είναι αρκετή να καλύψει όλες μας τις ανάγκες. Όταν βρισκόμαστε σε κίνηση ή σε μέρη όπου δεν υπάρχει δίκτυο Wi-Fi , χρειαζόμαστε την υποστήριξη του δικτύου 3G. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε τις ακόλουθες δυσλειτουργίες:

  • Δεν βρίσκετε σήμα
  • Το σήμα δεν είναι αρκετά ισχυρό
  • Η σύνδεση είναι αδύνατη
  • Οι ταχύτητες είναι εξαιρετικά χαμηλές

Υπάρχει η πιθανότητα το σύστημα λήψης δεδομένων να έχει βλάβη. Μπορεί όμως να γίνει άμεση αποκατάσταση της βλάβης, με επισκευή κεραίας 3G iPad 3.

Αντιμετώπιση βλάβης κεραίας 3G iPad 3

Αρχικά θα πρέπει να διαπιστωθεί εάν η βλάβη εντοπίζεται στην κεραία 3G. Άλλα αίτια της δυσλειτουργίας μπορεί να είναι η μειωμένη κάλυψη του δικτύου του παρόχου σας, προβλήματα με την κάρτα SIM ή ακόμη και βλάβη του SIM card reader.

Συνήθως όμως στις παραπάνω βλάβες έχετε και άλλα συμπτώματα, όπως η εμφάνιση μηνύματος στην οθόνη που σας ενημερώνει ότι δεν αναγνωρίζεται η κάρτα SIM.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα του iRed

Οι ειδικοί μας θα ανοίξουν με ασφάλεια τη συσκευή σας στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήριά μας. Θα γίνει με επιμέλεια η εγκατάσταση της καινούργιας σας κεραίας. Αυτή γίνεται με τη χρήση ενός καινούργιου ΟΕΜ ανταλλακτικού υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής απόδοσης.

Φροντίζουμε πάντα οι εγγυημένες τεχνικές μας εργασίες να είναι ταχύτατες, ποιοτικές αλλά και οικονομικές.