Επισκευή βρεγμένου iPad 3

Επισκευή βρεγμένου iPad 3
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν συμβεί το χειρότερο στο iPad 3 σας, δηλαδή να πέσει σε νερό, μην αφήσετε τον πανικό να σας κυριεύσει. Σίγουρα είναι μια βλάβη που απαιτεί άμεσες και γρήγορες κινήσεις εκ μέρους σας.

Ποια ακριβώς είναι η βλάβη;

Στην ατυχή αυτή περίπτωση, ο κίνδυνος που ελλοχεύει ουσιαστικά είναι η οξείδωση της μητρικής πλακέτας της συσκευής, η οποία, αν συμβεί, είναι σχεδόν ανεπανόρθωτη. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύτιμος ο χρόνος που θα περάσει από τη στιγμή που το iPad 3 σας θα βραχεί ως τη στιγμή που θα φτάσει σε ένα από τα εργαστήριά μας. Προσοχή ωστόσο: υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε άμεσα για την επισκευή βρεγμένου iPad 3, με τα οποία θα διευκολύνετε την αποκατάστασή του.

Άμεσες ενέργειες:

  • Απενεργοποιήστε το iPad 3 - έτσι επιβραδύνετε την οξείδωση της πλακέτας
  • Στραγγίξτε την υγρασία χωρίς να καταφύγετε σε πηγές έντονης θερμότητας (π.χ. σεσουάρ, φούρνο κ.λπ.), που μπορεί να το υπερθερμάνουν και να το καταστρέψουν
  • Τυλίξτε το σε απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το κυριότερο όμως, αν βραχεί το iPad 3 σας, είναι να το φέρετε χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο σε ένα από τα καταστήματά μας. Έτσι θα αυξήσετε τις πιθανότητες για την επισκευή του.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την επισκευή βρεγμένου iPad 3 είναι αναγκαία εξειδικευμένα εργαλεία, όπως η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο εξειδικευμένα εργαστήρια όπως εμείς διαθέτουν. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατο να κάνετε μόνοι σας την επισκευή αυτή.

Κόστος επισκευής:

Το κόστος για την επισκευή βρεγμένου iPad 3 εξαρτάται καταρχήν από το αν η συσκευή είναι επισκευάσιμη κι έπειτα από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στην περίπτωση που έχει υποστεί κι άλλες βλάβες.
Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα κάνουν σίγουρα τον απαραίτητο έλεγχο για να διαπιστώσουν αν είναι δυνατή η επισκευή της συσκευής σας. Όπως και να είναι τα πράγματα, διαθέτουμε και για την επισκευή αυτή την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μην αργείτε λοιπόν. Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας, αφού η άμεση αντιμετώπιση της βλάβης αυξάνει και τις πιθανότητες αποκατάστασής της, φτάνοντας ως και το 70%!