Επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2018

Επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2018

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 69
  • Τιμή με ΦΠΑ 85.56
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Αξιόπιστη επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2018 στα εργαστήρια ired. Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο κατάστημα μας για αποτελεσματική επισκευή iPad!

Η βάση φόρτισης είναι ένα σημαντικό εξάρτημα για την χρηστικότητα της συσκευής κυρίως γιατί προσφέρει τον μόνο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να φορτίσετε την συσκευή σας. Παράλληλα όμως προσφέρει και τον πιο αξιόπιστο τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ο οποίος είναι σε υπολογιστή μέσω του iTunes.

Εάν η θύρα φόρτισης τραυματιστεί είναι πιθανό να παρουσιαστούν διάφορα προβλήματα λειτουργίας της συσκευής σας. Δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε τα ακόλουθα για να επιβεβαιώσετε μία βλάβη βάσης φόρτισης iPad:

  • Η φόρτιση είναι πολύ αργή
  • Η φόρτιση γίνεται με διακοπές
  • Δεν μπορείτε να φορτίσετε τo iPad
  • Δεν μπορείτε να συνδέσετε το iPad σε υπολογιστή

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα λειτουργίας όπως τα παραπάνω τότε θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2018.

Εγγυημένη επισκευή φόρτισης iPad 2018

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα εργαστήρια μας για να σας εξυπηρετήσουν οι έμπειροι τεχνικοί μας.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας προσφέρουμε λύση του ταχύτερο δυνατό με την αξιόπιστη επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2018.

Για τα παραπάνω προβλήματα εάν η συσκευή δεν έχει δεχτεί κάποιο χτύπημα, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα την ευθύνη να μην την έχει η βάση φόρτισης. Οι άλλες δύο πιθανότητες είναι πρόβλημα μπαταρίας και βλάβη μητρικής, θεωρώντας ότι έχει ήδη αποκλειστεί η περίπτωση βλάβης καλωδίου. Για όλες τις περιπτώσεις στο ired θα βρείτε εγγυημένες λύσεις.

Εάν η βλάβη εντοπιστεί στην βάση φόρτισης, θα την αφαιρέσουμε με ασφάλεια και στην θέση της θα τοποθετήσουμε ανταλλακτικό κορυφαίας ποιότητας. Η επισκευή βάσης φόρτισης στο ired είναι μία εργασία ρουτίνας για εμάς παρά τον βαθμό δυσκολίας που έχει και καλύπτεται πάντα από εγγύηση.

Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα για να απαντήσουμε σε κάθε απορία σας σχετικά με την επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2018.