Επισκευή βρεγμένου iPad 2017

Επισκευή βρεγμένου iPad 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 61
  • Τιμή με ΦΠΑ 75.64
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ελάτε άμεσα στο ired για αξιόπιστη επισκευή βρεγμένου iPad 2017. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας για να αυξήσετε την πιθανότητα πλήρης αποκατάστασης.

Όπως γνωρίζετε η υγρασία και οι ηλεκτρονικές συσκευές δεν έχουν την καλύτερη σχέση μεταξύ τους. Η εισροή υγρών σε ένα ηλεκτρονικά μηχάνημα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και την πλήρη καταστροφή του.

Παρότι υπάρχουν πολλές οδηγίες για το πως να αντιδράσετε σε περίπτωση που η συσκευή σας βραχεί, οι πιο αποτελεσματικές πράξεις τυγχάνει να είναι οι πιο απλές.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης:

  • Απενεργοποιήστε το iPad
  • Σκουπίστε τα υγρά και τυλίξτε το iPad με απορροφητικό χαρτί
  • Γυρίστε την συσκευή σε αντίθετη φορά από αυτή της εισροής των υγρών
  • Αποφύγετε την χρήση υψηλής θερμοκρασίας για να στεγνώσετε την συσκευή.

Τηρώντας τα παραπάνω βήματα προσπαθείτε να αποφύγετε το βραχυκύκλωμα του iPad, το κυριολεκτικό κάψιμο των εξαρτημάτων του καθώς και την διεύρυνση της πληγείσας επιφάνειας.

Οξείδωση μητρικής πλακέτας iPad 2017

Ακόμη και εάν αποφύγετε κάποια μεγάλη ζημιά την στιγμή του ατυχήματος με τα υγρά, εάν δεν αφαιρεθεί η υγρασία από το εσωτερικό της συσκευής ελλοχεύει ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος: η οξείδωση μητρικής πλακέτας iPad 2017.

Για να αποφευχθεί αυτή η βλάβη θα πρέπει να έρθετε σε ένα από τα εργαστήρια μας για να προβούμε σε αφαίρεση της υγρασίας και των υπολειμμάτων της.

Τα συμπτώματα που θα αντιμετωπίσετε ποικίλουν καθώς εξαρτάται από το εξάρτημα που θα πληγεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν υπάρχει έγκαιρη αντιμετώπιση της υγρασίας η επισκευή βρεγμένου iPad με χημικό καθαρισμός και αφαίρεση υπολειμμάτων μπορεί να επαναφέρει την λειτουργικότητα της συσκευής στο 100%.

Υπάρχει όμως η πιθανότητα μετά την ολοκλήρωση του χημικού καθαρισμού η συσκευή να χρειάζεται επιπλέον παρέμβαση, όπως αντικατάσταση εξαρτημάτων έως και επισκευή μητρικής πλακέτας.

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας είναι στην διάθεση σας για να σας βοηθήσει άμεσα και να προστατέψει την συσκευή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαλευκάνουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή βρεγμένου iPad 2017.