Επισκευή οθόνης LCD iPad 2017

Επισκευή οθόνης LCD iPad 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 111
  • Τιμή με ΦΠΑ 137.64
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Άμεση επισκευή οθόνης LCD iPad 2017 σε εξαιρετική τιμή. Ελάτε τώρα στο πλησιέστερο εργαστήριο ired ή στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν!

Η Apple εντυπωσίασε με την κυκλοφορία του iPad 2017 το οποίο διαθέτει ακόμα πιο φωτεινή οθόνη από τον ανταγωνισμό. Όπως είναι φυσιολογικό, η οθόνη είναι εξαιρετικά σημαντική στα tablet. Η Apple πάντα προσφέρει κορυφαία ποιότητα απεικόνισης.

Στην περίπτωση του iPad 2017 μάλιστα η Apple σχεδίασε την συσκευή διατηρώντας την οθόνη αφής διαφορετικό εξάρτημα από την οθόνη αφής. Αυτό έχει δύο πλεονεκτήματα.

Σαφώς σε περίπτωση πτώσης της συσκευής είναι πιο πιθανό να πάθει βλάβη μόνο η οθόνη αφής. Λόγο του σχεδιασμού του iPad 2017, η αντικατάσταση της οθόνης LCD δεν είναι απαραίτητη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κόστος της αλλαγής οθόνης αφής να είναι πιο χαμηλό από ότι θα ήταν εάν οι δύο οθόνες αποτελούσαν ένα ανταλλακτικό.

Συμπτώματα βλάβης οθόνης LCD iPad 2017

Παρότι η οθόνη LCD του iPad 2017 προστατεύεται από την οθόνη αφής, ένα ισχυρό χτύπημα θα μπορούσε να πλήξει το εξάρτημα. Είναι πιθανό ακόμη, εάν η συσκευή πιεστεί ή δεχτεί χτύπημα από μη αιχμηρό αντικείμενο να τραυματιστεί η οθόνη LCD χωρίς να σπάσει η οθόνη αφής.

Συγκεκριμένα μερικές ενδείξεις βλάβης είναι οι παρακάτω:

  • Διαρροή μελανιού
  • Καμένα Pixels
  • Γεωμετρικά σχήματα
  • Η οθόνη είναι ολόκληρη μαύρη ή ολόκληρη άσπρη

Εάν παρατηρήσετε προβλήματα όπως τα παραπάνω τότε θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας για να επιβεβαιώσουμε την βλάβη και να σας προσφέρουμε λύση με την επισκευή οθόνης LCD iPad 2017.

Αντιμετώπιση βλάβης με επισκευή οθόνης LCD iPad 2017

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο εργαστήριο ired για να σας προσφέρουμε τις εγγυημένες μας υπηρεσίες γρήγορα και οικονομικά. Η επισκευή οθόνης LCD iPad 2017 θα γίνει με την χρήση ανταλλακτικού κορυφαίας ποιότητας. Η συσκευή σας θα γίνει ξανά σαν καινούργια έχοντας την αρχική εμφάνιση και λειτουργικότητα της.

Εάν έχετε καμία απορία σχετικά με την επισκευή οθόνης LCD iPad 2017 δεν έχετε παρά να μας καλέσετε, να μας στείλετε email ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας μέσω livechat.