Επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2017

Επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 69
  • Τιμή με ΦΠΑ 85.56
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Αποτελεσματική επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2017 από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών του ired. Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο εργαστήριο ired.

Η βλάβη της βάσης φόρτισης είναι μία από τις βλάβες που μπορεί να θέσει την συσκευή σας εκτός λειτουργίας και πιθανώς να δυσκολευτείτε να διασώσετε τα δεδομένα σας εάν δεν χρησιμοποιείται το cloud.

Συμπτώματα βλάβης βάσης φόρτισης iPad 2017

Η βλάβη της βάσης φόρτισης θα παρουσιάσει συνήθως τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Αργή φόρτιση
  • Φόρτιση με διακοπές
  • Αδυναμία φόρτισης
  • Αδυναμία σύνδεσης με υπολογιστή

Εάν παρατηρήσετε προβλήματα όπως τα παραπάνω θα χρειαστείτε επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2017.

Αντιμετώπιση βλάβης με επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2017

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να επιβεβαιώσουμε αρχικά την βλάβη και στην συνέχεια να σας προσφέρουμε λύση.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η προβληματική φόρτιση μπορεί να ευθύνεται στην μπαταρία, ενώ για το σύνολο των παραπάνω συμπτωμάτων μπορεί να ευθύνεται βλάβη στην μητρική πλακέτα.

Πρώτα όμως θα πρέπει να αποκλειστεί η βλάβη της βάσης φόρτισης. Συνήθως η υποδοχή φόρτισης μπορεί να έχει κάποιο εμφανές χτύπημα. Ακόμη είναι πιθανό πιέζοντας την υποδοχή κατά κάποιον συγκεκριμένο τρόπο η φόρτιση και ο συγχρονισμός σε υπολογιστή να είναι εφικτός.

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας θα προχωρήσει άμεσα στην επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2017. Θα γίνει ασφαλής αφαίρεση του προβληματικού εξαρτήματος και στην θέση του θα τοποθετηθεί νέα βάση φόρτισης κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.

Μετά το τέλος των εργασιών θα γίνει πλήρης έλεγχος της συσκευής για να επιβεβαιωθεί το ποιοτικό αποτέλεσμα καθώς και η πλήρης λειτουργικότητα του iPad 2017.

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο εργαστήριο ired ή εάν δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας χωρίς καμία χρέωση.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή βάσης φόρτισης iPad 2017, είμαστε στην διάθεση σας για να σας δώσουμε απαντήσεις επιτόπου στα καταστήματα μας, τηλεφωνικά, μέσω email ή μέσω Live Chat.