Επισκευή volume button iPad 2

Επισκευή volume button iPad 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το volume button είναι το κουμπί με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση αναπαραγωγής των ήχων του εξαιρετικού iPad 2.

Η έντονη και ασταμάτητη χρήση της συσκευής μπορεί να προκαλέσει τη φθορά της. Έτσι και το volume button μπορεί να πάθει ζημιά. Ακόμη, εάν είχατε την ατυχία να σας πέσει ή να δεχτεί χτύπημα η συσκευή σας, είναι πιθανό να τραυματιστεί το volume button.

Περιγραφή βλάβης

Τη βλάβη του κουμπιού μπορείτε να την αισθανθείτε με το άγγιγμά σας αλλά και απλά παρατηρώντας το volume button για σημάδια από:

  • Σπάσιμο
  • Ράγισμα
  • Γρατζουνιές

Αν το κουμπί έχει πάθει ζημιά, δεν είναι περίεργο να έχει κολλήσει στη θέση του ή ακόμα και να έχει αποκολληθεί και να λείπει. Η λύση είναι απλή, θα χρειαστείτε επισκευή volume button iPad 2.

Διαδικασία για επισκευή volume button iPad 2

Η αποκατάσταση της βλάβης θα γίνει με επισκευή volume button iPad 2. Αυτή ξεκινάει αρχικά με την επιβεβαίωση της βλάβης και εν συνεχεία την αποσυναρμολόγηση της συσκευής. Θα γίνει ασφαλής αφαίρεση του volume button από τη συσκευή σας. Έπειτα θα εγκαταστήσουμε το καινούργιο σας ΟΕΜ ανταλλακτικό volume button. Αυτό είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλης ανθεκτικότητας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Ένας από τους ειδικούς μας θα αναλάβει να φροντίσει για τη δική σας επισκευή volume button iPad 2. Σε κάθε βήμα της επισκευής θα λαμβάνετε συνεχή ενημέρωση. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της επισκευής είναι η μεγαλύτερη δυνατή, αφού μας ενδιαφέρει να μην αποχωριστείτε το αγαπημένο σας iPad 2 για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι ποιοτικές μας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης είναι εγγυημένες και προσφέρονται στην καλύτερη τιμή της αγοράς.