Επισκευή SIM card reader iPad 2

Επισκευή SIM card reader iPad 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το μοναδικό σας iPad 2 έχει την καταπληκτική δυνατότητα να συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου 3G. Αυτό γίνεται με τη χρήση κάρτας SIM της εταιρίας της αρεσκείας σας.

Η κάρτα SIM εισάγεται στην ειδική θέση και μετά αναλαμβάνει το SIM card reader για την ανάγνωση των στοιχείων σας, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο 3G.

Μετά από ένα χτύπημα ή κάποια πτώση είναι πιθανό το SIM card reader να αρχίσει να δυσλειτουργεί και να χρειαστεί να κάνετε επισκευή SIM card reader iPad 2.

Περιγραφή βλάβης SIM card reader iPad 2

Τα συμπτώματα της βλάβης του SIM card reader είναι τα εξής:

  • Εάν και η κάρτα SIM είναι στη θέση της, δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.
  • Σφάλμα "No SIM Card Installed".

Εάν δεν έχει βλάβη η κάρτα σας, είναι σίγουρο πως θα χρειαστείτε επισκευή SIM card reader iPad 2.

Διαδικασία για την επισκευή SIM card reader iPad 2

Για να σιγουρευτείτε ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στο SIM card reader του iPad 2, μπορείτε να δοκιμάσετε μία άλλη κάρτα, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε πως δεν ευθύνεται η κάρτα SIM σας για τη βλάβη.

Αν η βλάβη επιμένει, τότε η αντικατάσταση του SIM card reader iPad 2 είναι αναγκαστική.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Αφού επιβεβαιώσουμε τη βλάβη μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για την επισκευή SIM card reader iPad 2.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά SIM card reader που υπάρχουν στην αγορά. Αυτά μας δίνουν το εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε σε κάθε επισκευή SIM card reader iPad 2. Επωφεληθείτε λοιπόν από τις οικονομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας του iRed.