Επισκευή silent button iPad 2

Επισκευή silent button iPad 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το αγαπημένο σας tablet iPad 2 είναι τόσο εξυπηρετικό, που δεν μπορείτε να αποφύγετε την καθημερινή του χρήση. Σίγουρα όμως με αυτό τον τρόπο προκαλείτε τη φθορά της συσκευής και την εκθέτετε σε κινδύνους.

Μπορεί από κάποιο χτύπημα να τραυματίσετε το silent button του iPad 2. Θα σας προβληματίσει κατά τη χρήση της συσκευής, γιατί σίγουρα ένα ελαττωματικό κουμπί δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

Περιγραφή βλάβης

Λόγω του ότι πρόκειται γα μια εξωτερική βλάβη είναι πολύ εύκολη η διαπίστωσή της. Αρκεί μόνο να παρατηρήσετε τα εξής σημάδια:

  • Σπασμένο κουμπί
  • Ραγισμένο πλήκτρο
  • Κολλημένο στην οπή του

Η βλάβη αυτή μπορεί να αποκατασταθεί κάνοντας επισκευή silent button iPad 2.

Πώς γίνεται η επισκευή silent button iPad 2

Όταν αναφερόμαστε σε επισκευή silent button iPad 2, ουσιαστικά πρόκειται για την αντικατάσταση του ελαττωματικού silent button με ένα καινούργιο ανταλλακτικό.

Αν και η αντικατάσταση αυτή δεν είναι μια δύσκολη εργασία, η διαδικασία ανοίγματος του iPad 2 και η αποσυναρμολόγησή του έτσι ώστε να υπάρξει πρόσβαση στο silent button είναι αρκετά απαιτητική. Ακόμη δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η συσκευή θα πρέπει να κλειστεί και να σφραγιστεί ώστε να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένους χώρους για την ασφαλή επισκευή silent button iPad 2. Ακόμη είμαστε εξοπλισμένοι με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, που εξυπηρετούν πολύ στην ακρίβεια των εργασιών που αναλαμβάνουν οι ειδικοί μας.

Ένας από τους τεχνικούς μας θα αναλάβει το δικό σας πρόβλημα και θα πραγματοποιήσει προσεκτικά την επισκευή silent button iPad 2. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα OEM ανταλλακτικά του iRed είναι τα καλύτερα της αγοράς, αφού εκτός από υψηλή ποιότητα, έχουν και μεγάλη αντοχή. Το αποτέλεσμα της επισκευής silent button iPad 2 θα σας καταπλήξει, όπως και η άκρως ανταγωνιστική τιμή στην οποία προσφέρεται.