Επισκευή power button iPad 2

Επισκευή power button iPad 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το κουμπί on/off του μοναδικού σας iPad 2 αναλαμβάνει να θέσει εντός ή εκτός λειτουργίας τη φορητή συσκευή σας. Η φθορά του πλήκτρου ή το χτύπημά του μπορεί να του προκαλέσει ζημιά. Ως αποτέλεσμα θα είναι δύσκολη ή αδύνατη η χρήση του κουμπιού.

Το χειρότερο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι χάνουμε τον έλεγχο της συσκευής μας σε μία από τις βασικές λειτουργίες της, όπως η τροφοδοσία της.

Βλάβη power button iPad 2

Το κουμπί αυτό, που ουσιαστικά είναι ο διακόπτης της συσκευής σας, μπορεί να έχει τα εξής σημάδια:

  • Ράγισμα
  • Βαθιά γρατζουνιά
  • Σπάσιμο

Η επισκευή power button iPad 2 είναι ο μόνος τρόπος για να επαναφέρετε το κουμπί στην αρχική του κατάσταση.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η επισκευή power button iPad 2 είναι ουσιαστικά η αντικατάσταση του χαλασμένου διακόπτη από ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό power button.

Η διαδικασία αυτή επιβάλλεται να γίνεται μόνο από έμπειρους κι εξειδικευμένους τεχνικούς.

Αυτό γιατί μία ευαίσθητη συσκευή υψηλής τεχνολογίας όπως το iPad πρέπει να ανοίγεται μόνο υπό ειδικές συνθήκες και με τα κατάλληλα εργαλεία. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανή η πρόκληση βλάβης σε ένα από τα εσωτερικά του εξαρτήματα και καλώδια.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα εργαστήρια iRed

Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένο χώρο για τις επισκευές μας καθώς και τον απαραίτητο εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Οι ειδικοί μας εργάζονται πάντα με μεγάλη επιμέλεια, τοποθετώντας τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που έχουμε επιλέξει για τις ποιοτικές εργασίες μας.

Δεν έχετε παρά να μας το ζητήσετε, και μπορείτε κι εσείς να κάνετε το iPad 2 σας σαν καινούργιο. Θα εκπλαγείτε από τις καταπληκτικές τιμές στις οποίες προσφέρουμε τις μοναδικές επισκευές μας, όπως την επισκευή power button iPad 2.