Επισκευή jack cable iPad 2

Επισκευή jack cable iPad 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το εξάρτημα που περιλαμβάνει την υποδοχή των ακουστικών σας  είναι το jack cable. Αυτά σάς είναι χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις. Όπως σε περιπτώσεις όπου ο χώρος όπου βρισκόμαστε έχει υπερβολικό θόρυβο ή όταν δεν θέλουμε να ενοχλήσουμε τους γύρω μας. Αν η υποδοχή των ακουστικών μας χαλάσει, δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε, κι έτσι θα πληγεί αισθητά η χρηστικότητα της συσκευής μας.

Βλάβη jack cable iPad 2

Η σκόνη και η υγρασία καθώς και η έντονη χρήση της συσκευής είναι αρκετά για να προκαλέσουν τη φθορά της και εν συνεπεία τη βλάβη του jack cable. Άλλη μία πιθανότητα είναι το iPad 2 να δεχτεί χτύπημα ή πτώση αρκετά ισχυρά για να προκαλέσουν μόνιμη ζημιά στο jack cable.

Τα συμπτώματα της βλάβης μπορεί να είναι ένα ή και περισσότερα από τα παρακάτω:

  • Ακούγεται μόνο το ένα κανάλι του ήχου.
  • Τα ακουστικά δεν αναπαράγουν ήχο.

Αν παρατηρείτε κάποιες από τις παραπάνω δυσλειτουργίες στο δικό σας iPad 2, τότε είναι πιθανό να έχετε μόνιμη βλάβη του jack cable. Σε αυτή την περίπτωση η επισκευή jack cable iPad 2 θα κριθεί αναγκαία για την επιδιόρθωση της ζημιάς.

Διαδικασία για επισκευή jack cable iPad 2

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να κάνουν άμεσα διάγνωση της βλάβης του iPad 2 σας. Αν η βλάβη εντοπιστεί στο jack cable, θα σας ενημερώσουμε κατάλληλα.

Για την επισκευή jack cable iPad 2 είναι αναγκαία η αποσυναρμολόγηση της συσκευής. Τα εργαστήριά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα κατάλληλα εργαλεία για την ασφαλή επισκευή του iPad 2.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Έχουμε διαλέξει τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς για κάθε επισκευή iPad 2, όπως και για την επισκευή jack cable iPad 2 βέβαια. Θα εκπλαγείτε από την οικονομική τιμή στην οποία προσφέρουμε τις ποιοτικές μας υπηρεσίες καθώς και από το εξαιρετικό αποτέλεσμα.