Επισκευή dock connector iPad 2

Επισκευή dock connector iPad 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 42
  • Τιμή με ΦΠΑ 52.08
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το iPad 2 έχει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Αυτή φορτίζει συνδέοντας το ειδικό καλώδιο στην πρίζα και στην υποδοχή φόρτισης του iPad 2. Η υποδοχή αυτή είναι το dock connector. Πέραν της φόρτισης έχει και δεύτερη λειτουργία, αυτή της σύνδεσης του iPad 2 με τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Περιγραφή βλάβης

Ένα χτύπημα της συσκευής, ειδικά ενώ αυτή φορτίζει, είναι αρκετό να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην υποδοχή. Άλλα αίτια της βλάβης είναι η υγρασία, η σκόνη καθώς και η συχνή χρήση της συσκευής, που τη φθείρει.

Σε περίπτωση βλάβης του dock connector θα έχετε να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα προβλήματα:

  • Δυσκολία φόρτισης
  • Δεν γίνεται σύνδεση με υπολογιστή
  • Ασταθής, περιοδική φόρτιση

Η δυσκολία φόρτισης της συσκευής είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και η επισκευή dock connector iPad 2 γίνεται αναγκαία, για να συνεχίσει να λειτουργεί η συσκευή σας.

Διαδικασία για την επισκευή dock connector iPad 2

Οι έμπειροι ειδικοί μας θα αναγνωρίσουν άμεσα τη βλάβη. Η επισκευή dock connector iPad 2 είναι η μόνη λύση στην περίπτωσή σας. Αυτή γίνεται με μεγάλη ασφάλεια και επιτυχία λόγω των γνώσεων αλλά και της επιμέλειας των ειδικών μας.

Έχουμε επιλέξει για την επισκευή dock connector iPad 2 τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Αυτά είναι ποιοτικά και ανθεκτικά. Μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα σε κάθε μας επισκευή dock connector iPad 2.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα αναλάβει πρόθυμα τη δική σας περίπτωση βλάβης. Η ενημέρωσή σας για την κατάσταση της συσκευής αλλά και κατά τη διαδικασία της επισκευής είναι άμεση και λεπτομερής.

Θα εκπλαγείτε από το εξαιρετικό αποτέλεσμα των ποιοτικών και οικονομικών υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης που προσφέρουμε σε κάθε επισκευή dock connector iPad 2.