Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 2

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το αγαπημένο σας iPad 2ης γενιάς θέτει στη διάθεσή σας μια μπροστινή κάμερα για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες για βίντεο-κλήσεις.

Η κάμερα αυτή είναι πολύ πρακτική, αφού μπορείτε ακόμα και να κάνετε λήψεις του εαυτού σας ή της παρέας σας ενώ παράλληλα βλέπετε και το αποτέλεσμα.

Ακόμη, σε συνδυασμό με το ασύρματο Wi-Fi internet μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Skype ή το FaceTime και να συνομιλήσετε με την παρέα σας με βίντεο-κλήση.

Περιγραφή βλάβης

Το tablet σας μπορεί να δεχτεί κάποιο χτύπημα και να υποστεί βλάβη στην μπροστινή του κάμερα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μόνιμη βλάβη της κάμεράς σας. Τα συνήθη συμπτώματα βλάβης είναι:

Αδυναμία λειτουργίας εφαρμογών κάμερας

  • Σκοτεινή οθόνη
  • Χαμηλής ποιότητας λήψεις
  • Η κάμερα δεν λειτουργεί

Σίγουρα η μπροστινή κάμερα του iPad 2 σας είναι πολύ σημαντική για εσάς. Δεν έχετε λοιπόν παρά να κάνετε επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 2.

Διαδικασία αντικατάστασης μπροστινής κάμερας iPad 2

Η αντικατάσταση της χαλασμένης κάμερας είναι η μόνη σίγουρη επισκευή.

Πρόκειται για μία απαιτητική εργασία, καθώς απαιτείται η αποκόλληση της οθόνης για να υπάρξει πρόσβαση στην εγκατάσταση της κάμερας.

Οι τεχνικοί του iRed είναι στη διάθεσή σας να αναλάβουν με επιτυχία την αποτελεσματική επισκευή μπροστινής κάμερας iPad 2.

Ελάτε άμεσα στα καταστήματα iRed

Έχουμε ευρείες γνώσεις και την κατάλληλη εμπειρία για να επισκευάσουμε το iPad σας με ταχύτητα και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Σύμμαχός μας τα εξαιρετικά ΟΕΜ ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε μας επισκευή.

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές τιμές στις οποίες προσφέρονται οι ποιοτικές μας υπηρεσίες.