Επισκευή βρεγμένου iPad 2

Επισκευή βρεγμένου iPad 2
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν έχετε τη δυσάρεστη εμπειρία να δείτε το iPad 2 σας σε νερό, μην πανικοβληθείτε. Θα χρειαστείτε καταρχήν την ψυχραιμία σας για να κάνετε ό,τι είναι αναγκαίο για τη διάσωσή του.

Ποια ακριβώς είναι η βλάβη;

Αν λοιπόν έχετε αυτή την ατυχία, ο κίνδυνος που παραμονεύει ουσιαστικά είναι η οξείδωση της μητρικής πλακέτας της συσκευής. Κι αυτό γιατί, αν δεν την προλάβετε, θα αποβεί μοιραία για την τύχη της συσκευής σας. Συγκεκριμένα, ο χρόνος που θα περάσει από τη στιγμή που το iPad 2 σας θα βραχεί ως τη στιγμή που θα το φέρετε σε ένα από τα εργαστήριά μας είναι πραγματικά πολύτιμος. Θα πρέπει να τονίσουμε ωστόσο ότι υπάρχουν κάποια μέτρα που μπορείτε να πάρετε άμεσα εσείς για την επισκευή βρεγμένου iPad 2, με τα οποία θα διευκολύνετε την προσπάθειά μας για την αποκατάστασή του.

Άμεσες ενέργειες:

  • Απενεργοποιήστε το iPad 2 - ώστε να επιβραδύνετε την οξείδωση της πλακέτας του
  • Στραγγίξτε την υγρασία χωρίς να κάνετε χρήση έντονης θερμότητας
    (π.χ. σεσουάρ, φούρνο κ.λπ.), που μπορεί να το καταστρέψουν με την υπερθέρμανση
  • Τυλίξτε το σε απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)

Αντιμετώπιση βλάβης:

Ωστόσο, το σημαντικότερο βήμα, αν βραχεί το iPad 2 σας, είναι να το φέρετε χωρίς καμία χρονοτριβή σε ένα από τα εργαστήριά μας. Μόνο έτσι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες
για επιτυχή επισκευή του. Εκείνο που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι για την επισκευή βρεγμένου iPad 2 είναι απολύτως αναγκαία εξειδικευμένα εργαλεία, όπως η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο εξειδικευμένα εργαστήρια όπως εμείς διαθέτουν. Όπως καταλαβαίνετε, είναι μάταιο να επιχειρήσετε μόνοι σας αυτή την επισκευή.

Το κόστος για την επισκευή βρεγμένου iPad 2 εξαρτάται πρώτα απ' όλα από το αν η συσκευή είναι επισκευάσιμη κι έπειτα από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στην περίπτωση που έχει υποστεί περαιτέρω ζημιά.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα διεξαγάγουν καταρχήν τον απαραίτητο έλεγχο για να εξακριβώσουν αν είναι δυνατή η επισκευή της συσκευής σας. Σε κάθε περίπτωση, διαθέτουμε και για την επισκευή αυτή την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν. Ελάτε το συντομότερο σε ένα από τα καταστήματά μας, αφού η
άμεση αντιμετώπιση της βλάβης αυξάνει και τις πιθανότητες αποκατάστασής της,
φτάνοντας ως και το 70%!