Επισκευή iPad 2

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

To iPad 2 είναι από τα πιο δημοφιλή tablet της Apple και οι κάτοχοί του δεν το αποχωρίζονται για κανένα λόγο καθημερινά, αφού, πέρα από τις πολυάριθμες εφαρμογές του, με τη λειτουργία FaceTime επικοινωνείτε με τους άλλους μέσω βιντεοκλήσεων ενώ με την εξαιρετική κάμερά του απαθανατίζετε τις σημαντικές στιγμές σας.

Το iRed, το επισκευαστικό κέντρο με πανελλαδική εμβέλεια, είναι πάντα στη διάθεσή σας για την τεχνική υποστήριξη που ενδεχομένως θα χρειαστείτε, αφού, όπως κάθε συσκευή με έντονη χρήση, το iPad σας μπορεί κάποια στιγμή να παρουσιάσει δυσλειτουργία ή βλάβη.

iRed για επαγγελματική επισκευή iPad 2

  • Στο iRed θα σας αντιμετωπίσουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια. Τα εργαστήριά μας πλαισιώνονται από επαγγελματίες τεχνικούς, οι οποίοι είναι πλήρως καταρτισμένοι ηλεκτρονικοί, έμπειροι στην επισκευή iPad 2.
  • Παράλληλα, κάθε κατάστημά μας διαθέτει όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό που μόνο ένα επαγγελματικό εργαστήριο μπορεί να διαθέτει (π.χ. μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος για την επισκευή βρεγμένου iPad 2). Γι' αυτό και είμαστε στη διάθεσή σας για δύσκολες και σοβαρές επισκευές, που άλλοι τεχνικοί δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν.
  • Ο επαγγελματισμός του iRed φαίνεται και στα ανταλλακτικά μας, τα οποία είναι πάντα καινούργια, απολύτως ποιοτικά και συμβατά με τη συσκευή σας. Έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε επιτυχημένη επισκευή που θα αποκαταστήσει πλήρως τη λειτουργικότητα του iPad σας σε βάθος χρόνου.

iRed για πλήρως ανταγωνιστικές τιμές

Εκτός από την επαγγελματική επισκευή iPad 2 που σας προσφέρει, το iRed διαθέτει επίσης τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Οι τιμές μας είναι αναμφισβήτητα οι πιο δελεαστικές στο χώρο, αφού όσο κι αν ψάξετε, δεν πρόκειται να βρείτε ανάλογο συνδυασμό ποιότητας εργασίας, ταχύτητας εξυπηρέτησης και φιλικών τιμών σαν αυτόν που σας προσφέρουμε.

Πανελλαδική κάλυψη

Μην το σκέφτεστε λοιπόν. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που σας παρέχουμε για  αποστολή/παράδοση πανελλαδικά και αφήστε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας να λύσουν το πρόβλημά σας άμεσα και σωστά σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.